Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор


Нещо срещу Ковид - 19

Скъпи читатели, покрай основната тема за корона вируса и всякакви фалшиви, или не информации, един наш близък приятел, е съставил своето лекарство против вируса или по-точно нещо ,което засилва имунната система и играе роля на защитник срещу вируса. Дали помага или не ,не можем да кажем, но със сигурност не вреди. Поне приятелят ни и семейството му  към момента се чувстват достатъчно защитени. Човекът прояви желание да ни запознае с съставките и технологията си на приготвяне  и държеше да съобщи , че е съобразено с финансовото състояние на повечето българи в момента. Тоест ,не е скъпо да си го направите.

Рецептата е следната:

1 корен джинджифил стрит с ренде  , става около шепичка.

5-6 скалидки чесън, смилате го.

½ чаена чаша ябълков оцет.

2 супени лъжици чист пчелен мед

30 капки пчелен прополис.

Всичко това се смесва, разбърква се добре и оставя в хладилника.

Взима се всяка сутрин 2-3 супени лъжици на гладно.

 

Знаем, че има и други стотици методи, но не пречи да опитате и този. За подходящи храни само ще споменем, задължително през седмицата риба, скариди, омари и т.н. В междучасията на храненето, тъпчете се със ядки. Най-добре е бразилски орех, но и нашите стават. За по бедничките, а и за останалите е задължително яйца/поне 2 на ден/, месо, зеленчуци и плодове в изобилие. Задължителен вътрешен дезифектант е 50-100 грама ракийка, но е опасно при редовно пиене, води до пристрастяване. За професионалистите с по кило и нагоре,  не важи. Те отдавна са инвестирали в уголемен черен дроб.

Екипът на SOS Средец Ви пожелава през периода на извънредното положение домашен УЮТ , различен от този на Камен Донев във филма му, че там нещата приличат на пернишко семейство./Сцена от филма във фейса на SOS Средец/ 

Нека със  ЗДРАВЕ да посрещнете Великденските празници.

 

Дата: 15.04. 2020г.  – Ден трети от Страстната седмица

 

 

 видяно 22332 пъти
назад

Коментари

Серго
Пълни глупости!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 7961 пъти