Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ДА ПОДКРЕПИМ ДОСТОЙНИТЕ!

Скъпи съграждани,

                В наши дни добрите дела са все по-рядко срещани, още повече във времена на криза, недоимък и нищета.Въпреки това още има личности, които се открояват на фона на другите със своите светли сърца, непримирим дух и готовност да бранят и спасяват чужди съдби без задни мисли, без користни цели и без лични облаги.

         Считаме за гордост възможността да Ви съобщим една положителна вест, а именно, че един от тези признати радетели на доброто в областта има корени точно от нашия град. Това е младият и успешен юрист - адв.Димитър Вълчев, който е номиниран за приза „Личност на годината 2020“ за безкористната мисия за спасяването на моряка Румен Денев (повече информация можете да получите на линка: https://www.flagman.bg/article/231648).

         Няма да пропуснем да споменем, че през изминалата 2020 година адв.Димитър Вълчев помогна в борбата с пандемията, като с подкрепата на свой клиент организира и предаде щедро дарение на УМБАЛ-Бургас (https://www.flagman.bg/article/211578), както и лично раздаваше предпазни маски и дезинфектанти на възрастни хора в осигурения „зелен коридор“ между 8:30 ч. и 10:30 ч. пред големите хипермаркети в гр.Бургас (http://sos-sredec.com/cat_podrobno.php?id=629

        

Всички, които желаят да го подкрепят, могат да направят това в онлайн гласуването на този линк:  https://poll.app.do/lichnost-na-burgas-2020/6oSEJuvV, като маркират снимката му и натиснат бутон „ИЗПРАТИ“.

 Гласуването е БЕЗПЛАТНО и е необходим само активен фейсбук-профил. Краят на анкетата е вечерта на 18.01.2021г.

 

         И не забравяйте –единствено доброто сърце не остарява с времето!

 

 

От Екипа на SOS Средец

 

 

Дата: 14.01.2021 г.

 

 видяно 55576 пъти
назад

Коментари

Кристиана
Успех!

Кристиана
Успех!

Янка Дойнова
Желаем му здраве и все така загрижен за обикновените хора!Успехи и занапред!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9346 пъти