Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ПАРТИЯ ГЕРБ ПОДСИЛИ КАМПАНИЯТА СИ С ПРЕДИЗБОРЕН КОНЦЕРТ

    Тази вечер  в Средец партия "ГЕРБ" проведе предизборен концерт с участието на народната певица Славка Калчева. Пред насъбралите се хора в центъра на града, популярната изпълнителка изпя някои от най-известните песни от своя репертоар. Импровизираната сцена пред паметника на Тодор Грудов бе осветена от множество прожектори, а българския национален флаг, както и този на европейския съюз придаваха тържествен вид на събитието. Не стана ясно, дали доброто настроение на публиката се дължеше на политическите им пристрастия или бе резултат от любовта им към българската народна музика.

 

т.ж.видяно 8522 пъти
назад

Коментари

best drones under 300
Animal and Plant Model Toys Dynamite Dinosaur Model Dinosaur Model [url=http://www.vimauto.it/bebop2/best-drones-under-300-5524589.html]best drones under 300[/url]

Cheap Jordans
3D IMAGES machines tend to be super awesome. They""re furthermore on the list of worst type of suggestions actually. Cheap Jordans

.
Шкумба два дена и ти изтича имунитета.Ще си понесеш последствията за всички лъжи които изрече пред правораздавателните органи.

6
6

До Джежев мангала
Мен ме остави аз ще си намеря работа ,ти виж как ще си защото Жабето много ти е повярвал ,а ти го предаваш.А ако си много отворен може да ми направиш един феде.ос .


Евала Пею!То скоро и тава ша стане

пею
https://www.youtube.com/watch?v=_IH4mf_rlWc

народо-офталмолог
от поне петдесетина разговора по темата избори мога да синтезирам следното 95% общо мнение: "абе, прекали Жабов, ще гласувам за Гърков", не, той направо се осра според мен, даже си мисля, че Гърков ще бие без балотаж, въпреки приходящите гласове на Иван. -лично мнение.

Истината
е номер 4

това е
6

средец
средец 13/2 Защото и той е засташен да не влезе

Дюлево
9/12

4

Остава по-малко от една седмица до края на поредната предизборна кампания за избор на кмет и Общински съвет в община СРЕДЕЦ, което е предпоставка за изостряне на властовия апетит и за излизане извън рамките на добрия тон и демократичните практики на всяко предизборно съревнование.Ние от БЪЛГАРСКИ ДЕМОКРАТИЧЕН ЦЕНТЪР-БДЦ СРЕДЕЦ категорично заявяваме ,че няма да се отклоним от досега водената кампания и няма да се подадем на езика на омразата.Готови сме да дебатираме,разискваме и спорим по всяка тема ,но в рамките на добрия тон и градивните идеи!


ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛ КМЕТ, КАНДИДАТА ЗА КМЕТ НА СЕЛО СВЕТЛИНА ИВАН АЙРЯНОВ ВЕЧЕ Е СВЪРШИЛ НЕЩО СЪС СОБСТВЕН ТРУД И СРЕДСТВА Български демократичен център-БДЦ Средец кани и другите кандидат кметове за село Светлина община Средец да покажат какво са свършили!

гражданин
Цветанов обхожда общините.Средец е отписан.Усетиха се -но късно?

вълканчо
и да осветят-жабов е до тук.вълната премина.

бежанец
Както направихте концерта в Средец на тъмно така направихте и предизборната среща в село Орлинци пак на тъмно. Мишоци такива. Защо не информирахте жителите на селото за тази среща?А искате изберателите да ви имат доверие на Вас г-н Жабов и вошият екип.

ЗАЩО БРЕ ВЪЛКАНЧО
Защо трепеш на ЖАбов гласоподавателите? Кой сега ще гласува за него?

нинче
Още по слаби резултати ще бъдат на изборите.

Ритон
"Живеем нормално, разумно и прасто. Не вярвате ли вие - елате ни на гости!" тел. за резервации: 0888050009

Асфалто полатач
Жена ми е широко скроена,в таза, има кафе за всички. И не взима скъпо - 40ст.

Граждан
Партия герб публично да се извини за номинацията на Жабов, не концерти да прави.

Доматеро
Тава не е къща за гости, това ми е подарък от кмета за лоялноста. Нищо че парите са общински. Пък и несъм само аз. Кумеца му в Проход, Факия -секретаря му и векерето Кокаланов, на барсалата да не казвам, на Цъцара, на пиарката. Пък на Ангелов - горско. Вие с мен се занимавате. Аз с братовчеда Джеджев достатъчно пари си правя от общинското БКС.

Калчо Славчев
Осигурих зрелища, хляба до изборите ще е безплатен и ако неме преизберете, ще се самоизям. От глад.

Студио Х
Домат, аз виждам на барсалата колата често пред къщата, на гости ли е или на кафе с райбер докато асфалтираш?

Дон домат
Снощи чух че НСФБ искат да ми наемат къщата за гости. Неможе, аз съм нагости там. Тя тая къща да не е... общинска. Моя си е, аз ще съм си нагости.

доматчето
бати Ангеле, кажи на Кмета през втория мандат да ми даде къща за гости в друга община.Тази вече я обрахме и да си купи нов автомобил, аз ще му износвам старите коли

А. Ангелов
Сега ще видите аз като докарам "Канарите"!

Семо
Алоо футуграфитиии! Ни ви струват снимкити щом на няма нас със Зюмбюла! Повече от час играхми кичек с плакатти на гуспудин жабоф а вий ни сти на фанали!Бяхми от двети страни на славка калчева като един балет. Къде сми а? Ай сиктир-футуграфа ни струва!

Нина НЛО-то
Доживях след 50 години да присъствам на такъв грандиозен концерт! Господин Кмете, събралите се общински служители с присъствието си доказаха колко ви обичат! Само вие можете да осветите така нашия център.Ако не сте вие ще стоим на тъмно! Срещата ми с НЛО преди години бледнее пред вълнението от днешния концерт! Не се ядосвайте че не се събраха хора както на панаира! Това е защото е четвъртък, не е почивен ден.Тези които не дойдоха са ношна смяна.Иначе цялата община ви обича.Даже и животните.Сложих плаката ви при козата и резултатите са видими-яде двойно!От обич! Обичам ви!Вие направихте от Грудово един напълно нов модерен град! Един съвременен Кербала.Един Брюксел.Една нова планета! Ох,чакай да го споделя в Фейса!

младши експерт по ( не знам какво)
Това добро настроение не се дължеше нито на политически пристрастия , нито на обич към бялата роза и обработената й народна музика , а на факта , че кмета ма видя на хорото и ма отбелязаха с Хриси че съм бил там!Отметнат съм!Докарах и жената , децата , татко и тъщата.Тъста почина.Само мама не дойде щото е с два хчупени крака и нямах инвалидна количка да я докарам.Играх колкото сили имам.И са хилих.Ако остане жабов може в следващите 4 години да ма почиши.Ама и да ни ма повиши поне работата ми е в кърпа вързана.

Славка Калчева
Много хубав концерт направих в центъра в подкрепа на ГЕРБ! За един час 5 бона! Всички играха под строй.Всички общински служители са отрепаха да са тикат , за да ги види кмета.А до мен цял час са лашкаха един мангал с една мангалка и развяваха лика на жабов.Аз пях народно , тя играха кичек с плакат на главата.Много хубав концерт стана!

най-опасното
е да дадеш неограничена власт на ограничени хора

нека
да се веселят хората , те знаят че се прави с предизборна цел. Като дойде 25.10. тогава ще питат колко градинки и колко къщи за гости се направиха, май второто е повече и на точно определени хора.Нека те да гласуват за вас, ние нямаме причина да го сторим

poznai
o6te edin koncert s ob6tisnki pari nakoi ma 6te ostanat bez zaplati blizkite meseci

S.O.S Средец
Екипът на S.O.S Средец призовава своите читатели в коментарите, които пишат да не замесват и обиждат лица, които нямат връзка със статията, а да свеждат мнението си до конкретно поставения проблем. Целта ни е да предоставим условия за широка, масова дискусия, свързана с наболелите въпроси на обществото ни, а не да замеряме с хули и опетняваме конкретна личност. Тъй като това е само препоръка на екипа, който няма контрол над интелекта и възпитанието на коментиращите, нека изборът на поведение се направи от всеки потребител.S.O.S Средец не носи отговорност за коментарите, а само за публикуваните материали.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 5023 пъти