Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


Дългоочакваното съобщение !!!

На днешния ден 20.11.2023 г. /понеделник/ новоизбраният кмет на Община Средец г-н Иван Кичев съобщава на гражданите, че от утре 21.11.2023 г. /вторник/ градския пазар се мести обратно в градския парк. Едно решение на общински съвет Средец  с над едногодишна давност предстои да бъде изпълнено! Припомняме на читателите, че решението бе взето по предложение на общинския съветник от предния мандат – инж. Георги Вълчев. Иска ни се да попитаме бившия дългогодишен кмет на община Средец инж.Иван Жабов "Биваше ли толкова да се инатиш Иване и да не изпълняваш решенията на общинския съвет? Сега си стой вече кротко като наказан ученик на съветническата банка и се надявай да не последваш кмета на Генерал Тошево".

Ето и оригиналния текст на съобщението взето от сайта на общината :

Община Средец  съобщава на гражданите от общината, че от 21.11.2023 г. Кооперативният пазар се мести в градския парк временно, до ремонта и изграждането на нов пазар на старото място.

Инж. ИВАН КИЧЕВ

Кмет на община Средец

 

 

 

От екипа на SOS Средец – Приятно пазаруване и шопинг - терапия!!

 

 

 

Дата: 20.11.2023 год.

 

 

 

 

 

 видяно 70792 пъти
назад

Коментари

Честито!
Честито! Е, средечани ЧЕСТИТО.Вчера на сесията на Общинския съвет вече се видя ,какъв кмет(Кичев) сме си избрали. ЕГОЦЕНТРИЧЕН, НАРЦИСТИЧЕН И най-вече ПОДЪЛ.Типично ЧЕНГЕ,както се представя той, но греши.Той не е бил ченге а само ДОНОСНИК(ЛАЛЕ). Диктатурата на Жабов била свършила.Никога не съм бил привърженик на Жабов, но за това което предстои просто не ми се мисли.Заплахи и закани против общинските съветници да гласуват "правилно" почват да стават практика.

ЦЕНЗУРА
До SOS Sredec.Защо изтрихте коментарите за новото ни кметче под ПРЕДСТОЯЩА ОПАСНОСТ.С какво ви заплаши "великия" кмет.Значи против Жабов можеше, а против Кичев НЕ.

носене на отговорност
Отговорността я носят тези майки дето не са възпитали децата си в човешки идеали,ами са допуснали децата им да станат злобни,крадливи,корумпирани и лъжливи кметове,общински съветници,прокурори и съдии.

До Одитора
Назначава се комисия с председател.Кмета подписва становището на тази комисия,одиторе.Кой носи отговорност ревизоре?

Одитор
Невинни служители ще пострадат? Глупости! Никой служител не може да подписва договори. Това право има само кмета на общината! За което и си носи отговорността. И ще си отговаря за това!

Тишо
То сега много ще се жалват от Жабов и от жена му.Преди това къде бяха?Един познат викаше, с вас съм ама нека се видим тайно че не се знае.Според Кичев дали са били с него тези безгръбначни.

Бивш Гербаджия.
За мен Жабов е не е само като наказан ученик.Той като кмет беше двойкаджия.Съжелявам защо гласувах преди 12 години за този отмъстителен завистлив ,с ехидна усмивка некадърен човечец.

До Грудовец
Одит може и да няма.Ще пострадат невинни служители които са подписвали документи,за продажба на общ.собственост под натиска,и заплаха за уволнение от страна на бившият кмет.А свидетелските показания са нула пред документа.

Грудовец
Браво! Кичев си изпълнява обещанията! Сега чакаме да тръгне и одита на жабовото управление. И резултатите от него най вече!

Карамфил
Да върнем инж. Жабов.Липсва ни вече

петко минчев
Аман от инженери..........


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9600 пъти