Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

НовиниСЕСИЯ БЕЗ КОМЕНТАР

Нека веднъж не коментираме изминалата сесия, а оставим на гражданите сами да преценят КОЙ защитава техните интереси... и КОЙ нехае за бъдещето на общината и "МАТЕРИАЛА" в него.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55575 пъти
назад

Коментари

До грудовеца
Голям си наивник! Боли го фара Жабов за сесиите! При послушковците от общинския съвет за чий му е да си губи времето там? Особено когато наближава време за обяд!

Яна
Че е раздута администрацията е безспорно, че има хора там и то на ръководни постове, които НЕ отговарят на заеманата длъжнос пак е така.Ако се погледне досиетата им както и заеманите от тях длъжности , Общината няма да е толкова раздута, като балон, който всеки момент ще се пръсна. Тези хора нямат образователният ценз за заемане на съответната длъжност. Много сте прав господин Янков, много. Всички знаем как се правят конкурсите та дори и извън заеманите длъжности в общината имайки предвид и ДГ ,та дори и общински учреждения. Направете справка нали Общински съвет е контролирания орган на актовете на Кмета. Колко от тях за завършили администрация и управление или Публична администрация, управление на нроекти, икономика точно да си отговарят на длъжността, колко са тези хора? Та те на писанията Ви неговата да дадат отговор.Ето това е невежеството и ако трябва да се правят конкурси 50% от хората в сградата, а и извън нея да са аут. Друго тези Общински съветници само за парламент ли са там? Ами прави впечатление, че все едни и същи имате въпроси, а другите няма какво да кажат, защото интересно, а и когато говорите знаят ли за какво става въпрос.Едвали? Много жалко.Ако може отговорете.

Грудовец
Де го Кметя? Пак ли има "неотложни ангажименти"? Бах ти и гьотверена!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9351 пъти