Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


Средецка следа

Трудно е човек да остави следа особено в общество като нашето, където властват пари и връзки, и който ги няма може да забрави да постигне нещо съществено. Хубаво е ние като градче да подкрепяме всеки един човек, който излиза от града, за да търси нещо ново и да се развива и ни остава да видим дали същите тези хора ще се върнат и ще рестартират сегашния Средец.

Редакцията ни научи, че преди броени дни е бил създаден Институтът за стратегически изследвания и комуникации – Контекст(ИСУК-Контекст), където в ръководството виждаме една средецка следа – нашият съгражданин Станислав Бъчваров.

 Приканваме всички наши читатели, които са добронамерени да разгледат сайта на института - https://contextbg.eu/ . Освен това считаме за нужно, че новините около този институт трябва да бъдат следени и затова препоръчваме на нашите читатели да влязат във фейсбук страницата на института – ИСУК Контекст-ISUC Context ( https://www.facebook.com/isuccontext ) и да натиснат бутона „СЛЕДВАНЕ“ , за да научат последните новини не само около политиката, но и около студентите тъй като институтът,доколкото разбрахме, освен с политология, социология и политика ще се занимае с проблемите на студентите – български и международни.

За финал на това кратко оповестяване оставяме и линк към участието на Станислав Бъчваров от 30.06.2022 в предаването  „Актуално от деня“ с водещ Велизар Енчев; https://contextbg.eu/stanislav-bychvarov-za-kabineta-i-izgonenite-ruski-diplomati

Пожелаваме му успех.

 

Дата : 17.07.2022 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55577 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9348 пъти