Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

НовиниПРИЗИВ И КЛИП

Приятели, до екипа ни достигна информация,че страницата на „Продължаваме промяната – Бургас” има технически проблем,който възпрепятства общуването с избирателите  в часовете на последния ден от предизборната кампания.В резултат на това предизборният клип на г-н Константин Бачийски остава в периферия спрямо тези на останалите кандидат-депутати.Нашето убеждение е,че в такива случаи медия като нашата може да допринесе с това да даде трибуна.Демокрацията изисква от нас (медиите) всеки да бъде чут- затова качваме тук предизборният клип на Константин Бачийски.Първо нашият афинитет към демокрацията го налага (както отбелязваме по-горе) и второ – наблюденията ни са,че в общината има немалко симпатизанти на въпросната формация,които ще останат без необходимата информация, за да направят своя свободен избор.В подкрепа на последното ще припомним,че г-н Бачийски бе един от малкото политици, които намериха време да посетят и нашата община.

В края на това включване, Ви призоваваме, в неделния ден на 14.11.2021 год. излезте и гласувайте, независимо от времето, независимо от Ковида, независимо от внушенията и манипулациите, преодолейте страха - ИЗЛЕЗТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ! И ДВАТА ИЗБОРА СА ВАЖНИ!! ЗА НАС, ЗА ДЪРЖАВАТА НИ И ЗА ПОКОЛЕНИЯТА СЛЕД НАС!!!

А от машините не изпитвайте боязън. Те са едното от средствата да се спре купения и корпоративен вот и това стана видно на предходните парламентарни избори! Все пак Ви предоставяме линк към видеоматериала, обясняващ подробно, как се гласува машинно:

https://www.youtube.com/watch?v=0i-nonfUCeI

Лесно е - за всички ГРАМОТНИ ХОРА! Не се и съмняваме, че Вие сте сред тях!

 

От екипа на SOS Средец

 

 

Дата: 12.11.2021 год.

 

 

 

 

 видяно 52424 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 8019 пъти