Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ В БУРГАС

За петъчния ден от настоящата седмица 05.11.2021г. е насрочена визита и среща с избиратели на настоящия президент г-н Румен Радев в гр. Бургас. Мястото на мероприятието е до сградата на Община Бургас, а началото ѝ – 10.30 часа.

Не е необходимо да Ви представяме г-н Радев, превърнал се в стълб на демократичните процеси на промяната, от самото начало на встъпването му в длъжност в началото на 2017 г. и особено от лятото на 2020г., когато спрямо него бяха предприети преднамерени неправомерни действия на главния прокурор Гешев, предизвикали вълна от продължителни масови протести. Вдигната президентска ръка и репликата ,,Мутри вън ‘‘ дадоха надежда на българските граждани за промяна и едно ново начало. Не съм се съмнявал, че този процес ще бъде труден и продължителен, предвид вкоренените в държавния организъм пипала на Октопода на Статуквото /ГЕРБ, Патриотари и ДПС/, изсмукващ жизнените му сили. Центробежните сили от предходните два избора изхвърлиха /надявам се за постоянно/ патриотарските формации от българския парламент. Но основните питала на Октопода останаха впити в нашето общество и тяхното изрязване ще бъде болезнен за всички ни процес и дълго ще лекуваме раните от 12 годишния ЗАСТОЙ и КОРУПЦИЯ.

Предстоящите два в едно избора за Президент и Парламент на 14 ноември са необходимата крачка по този път. Българското общество трябва да осъзнае, колко са важни те и всеки негов член трябва да направи необходимата лична крачка до избирателните урни. Без да изпада в паника, нито да се успокоява от социологически проучвания, голяма част, от които платени и подвеждащи избирателната маса. Без да се вслушва в мненията на платени официозни медии, политолози, социолози, социални антрополози и всякакви други кресльовци, надвикващи се в синхрон с Борисов, Гешев, Карадайъ и компания. За всички тях ВИНОВНИКА е ЕДИН и САМО ЕДИН и неговото име е РАДЕВ! ЗАЩО ЛИ?

Да Радев им е виновен, защото от неговото политическо бъдеще зависи тяхното оцеляване. Другата страна на медала са раираните дрехи и килията в компанията на рецидивисти от по-малък калибър. Затова пищят! Затова всеки мислещ почтен гражданин въобще не трябва да се двоуми и да даде подкрепата си на ТОЗИ, който разбуни политическите демони и ги принуди да покажат истинските си лица, скрити само до преди година зад ехидните усмивки на ненаситни хиени!

От екипа на SOS Средец – УСПЕХ Г-Н РАДЕВ! Да г-н ПРЕЗИДЕНТ, ние сме с вас!

 

 

Дата: 03.11.2021 год.

 

 

 

 видяно 52422 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 8018 пъти