Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ПОКАНА ЗА ПРОМЯНА !!!

От Кирил Петков, Асен Василев и Константин Бачийски.

Кирил Петков, Асен Василев, Константин Бачийски и екипът на „Продължаваме Промяната“ канят на среща жителите и избирателите от Многомандатен Избирателен Район  Бургас / II-ри МИР/.

Тя ще се състои на 2 ноември, вторник от 10.30 часа  пред предизборния щаб на „Продължаваме промяната“ в гр. Бургас, който се намира на площад „Атанас Сиреков“ – в непосредствена близост до сградата на община Бургас.

Там в открит и честен разговор с гражданите, лидерите на коалицията ще обсъдят всички теми, които вълнуват местната общност. И ще представят отговори по важните въпроси за страната и за развитието на Бургаска област.  

Освен мандатоносителят и водач на листата, Константин Бачийски, на срещата ще присъстват и кандидатите за народни представили от Бургаски избирателен район. Те ще обявят основните си приоритети, които ще защитават в Народното събрание.

Заповядайте!

Промяната идва в твоя град.

*Във връзка с официалното посещение в Бургас на Кирил Петков и Асен Василев(споменато по-горе),  утрешното разполагане на шатра на „Продължаваме промяната” в гр.Средец  и среща на граждани с Константин Бачийски се премества за 04.11.2021 – четвъртък.Мястото и часът остават непроменени – ул.Цвятко Радойнов/срещу кооперативния пазар/ от 09:30-12:30.   

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 64548 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9509 пъти