Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ЕДИН ИСТИНСКИ ПАТРИОТ

Изтърбушеният морален компас на старите политици създаде вакуум, който до преди два месеца нямаше кой да запълни.Всеки нов политик е отричан от избирателите още на старта на своя политически маратон,защото или няма медии,които го ухажват,или положението,което заварва го отказва да се бори за промяна. На тези обществени реалности се очертава да бъде сложен край от новата партия „Продължаваме промяната”,сформирана около харизматичния Кирил Петков и принципния Асен Василев.Харизма и принципност не са описания,хвърлени просто ей така – те се доказаха в хода на тяхната работа като служебни министри.Обективно е да кажем,че те са политици от ново време и нов тип,защото първо ги видяхме какво могат – хората си ги поискаха –и те използваха това като подстъп към парламентарното представителство.Досега беше обратно – „гласувайте ни доверие и ще видите”, а сега при „Продължаваме промяната” виждаме първо стандарти(борба с мафията,посочване на реални проблеми, спиране на финансови течове и обществено доверие) и чак след това статут – желание да бъдат политици.

Екипът или „отборът”,както Петков и Василев обичат да казват се прави много трудно.Именно затова те се оглеждат за личности,доказали се през годините и настроени най-вече патриотично. Такива,които самостоятелно са достигнали обществена разпознаваемост и се ползват с висок личен авторитет.Професионалисти,които са икономически независими и то не благодарение на политиката.В тази графа безпроблемно се нарежда и г-н Константин Бачийски - водещИТ специалист, бизнесмен в тази сфера и настоящ председател на партия Средна европейска класа( ПП СЕК).Последната заедно с Волт е мандатоносител на новия политически проект „Продължаваме промяната” за предстоящите избори. Този добродушно усмихнат млад мъж най-неподозирано за тези, които не го познават отблизо е практикувал бойни и екстремни спортове и хобита още преди да се захване с екстремната си политическа дейност. Последната се изразява в три мандата в Общински съвет Бургас, множество обществени и благотворителни прояви, участие в контрола на изборния процес в Турция и нетърпимост към грозни лобистки явления, едно от които казуса ‘‘Росенец‘‘. Точно Бачийски постави в обхвата на общественото внимание въпросния проблем, много преди той да се превърне в едно от знамената на протестите през лятото на 2020 година. Пионерната роля му бе отнета, той бе пренебрегнат от други, накичили се със слава на протестъри, но когато отиваме към урните нека не забравяме кой повдигна въпроса – номер 25, преференция 101.Бачийски бе и кандидат-кмет за Бургас на местни избори  2019г. Тогава планът БАЧИЙСКИ не успя да събори герберската цитадела, но нека сега си пожелаем заедно с плана ПЕТКОВ-ВАСИЛЕВ да бъде унищожено статуквото на некадърността, непочтеността и алчността, владели българския политически живот цели 12 години. Ако трябва да характеризираме Константин Бачийски само с една дума, тази дума е ПОЧТЕН. Понятие загубило смисъла си сред редиците на политическото статукво, но не и изпразнено от съдържание за всеки родолюбив българин!

Всеки, който желае да се види лично с г-н Бачийски и да разговаря с него, нека прочете приложеното като снимка съобщение, което вече е разпространено и в местните социални мрежи.

От целия екип на SOS Средец:  УСПЕХ Г-Н БАЧИЙСКИ!

 

Дата: 31.10.2021 год.видяно 64545 пъти
назад

Коментари

golden goose outlet
Hey! I simply wish to give an enormous thumbs up for the nice information you have got here on this post. I will be coming back to your blog for extra soon. golden goose outlet https://www.snowlandcattery.net/profile/yanmaneee/profile

Гражданин
Аз и моето семейство ще бъдем там.При всички положения за града е добре да бъде посещаван от добронамерени хора.Призовавам и през моя коментар всички грудовци да се опитат да идат.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9509 пъти