Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

ОбзорБЕЗ МИЛОСТ!

Просто  татус, или психическа аномалия - това е въпросът!? Nomercy! I amcomingandhelliscomingwithme! Какво бихте си помислили за срещнат на плажа мъж, на чийто гръб е татуировката ,,Без милост! Aз идвaм и адът идва с мен!‘‘, независимо на английски, или български? Може би, че е някой непораснал дечко, който иска да се изфука пред мадамите? А защо не - приумица на някой рокер, рокаджия, или шоумен, чиито добри времена са вече зад гърба му? С насмешка и снизхождение ли ще възприемете въпросната персона, с гняв ли,или респект и страх?Ако е недорасъл дечко, сдуханчичак, или проста мутра, от които нищо не зависи, нямаше нито да разсъждавам, нито вас да занимавам! Щях да тръсна глава за да я прочистя от долнопробното натрапчиво внушение и да продължа към други по-нормални и приятни занимания. Като например гледката на хубавите нежни създания в евино и полуевино облекло, разхождащи се, или припичащи дупетата си на въпросния плаж!

Нещата обаче се променят коренно, ако от тази персона зависи много, особено ако зависи бъдещето на държавата и нацията! Нашият случай е такъв! Защото тези писания с внушителни букви, внушаващи апокалиптични сатанински асоциации са не на гърба на някоя анонимна мутра, или мухльо. Те са на гърба на Станислав Тодоров Трифонов - човека, които внуши на стотици български избиратели, че могат да се облегнат на неговия  гръб в борбата за едно по-добро бъдеще! Манипулира ги с безидейни изяви на изпразнен от съдържание евтин популизъм, след което ги излъга, не веднъж, а два пъти за три месеца! Два пъти, на два поредни избора, в два парламента! През април плашеше с нови избори, сега отново. През април Конституцията му бе виновна за малкото мандати, сега парламентарните партньори ПРЕДЛАГАЧИ!

Татуировките на Слави са отдавна известен факт и аз в тази посока не казвам нищо ново. Бях ги игнорирал като незначителен персонален избор, на който не трябва да се обръща прекалено внимание. Бях ги игнорирал с тайната надежда, че зад челото на този човек има светли мисли, независимо от мрачните послания на гърба му. До момента, в който личната ми резервираност към субекта Трифонов, не се оказаха плашеща реалност. Реалност, с която се сблъскаха и осъзнаха всички добронамерени политически лица от президента, през служебния кабинет до парламентарните групи на демократи, социалисти и компанията на Манолова /все не мога да им запомня новото име/. Недобронамерените също го осъзнаха, даже и те се почудиха. Само Славчо и неговите пророци, само те не се осъзнаха, или по-точно не искат! Малките деца се държат по подобен начин – само да искат, без нищо да дават и отказ да не приемат! Е, тия деца не са! Сбърканата им логика на друго е базирана, или поне тази на лидера им изповядващ - NO MERSY!

Сега злонамерените гледат сеира и потриват ръце, а добронамерените се чудят. Те са изпаднали в дилемата, дали да подкрепят един марионетен кабинет, или да подлагат народа на едни ТРЕТИ ИЗБОРИ? Аз казвам да не се чудят, казвам да разрежат тоз гордиев възел БЕЗ МИЛОСТ! NO MERSY за тези изповядващи философията NO MERSY!

Нека тия ви плашат с избори, но вий ПРОТЕСТЪРИ не се плашете! Слави и компания не са протестъри, те яхнаха идеите на протеста и като конници на Апокалипсиса ни водят към един нов АД, по-страшен и от предния. Ударете ги през ръцете и да тръгваме КЪМ УРНИТЕ ОТНОВО. Отново и този път NO MERSY! БЕЗ МИЛОСТ!

Камен Чукарски– След прочита на статията се върнете на видеото в началото с песента MERSY за разведряване.

Дата: 05.08.2021 год.

 

 

 

 видяно 22335 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 7964 пъти