Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


НОВИТЕ РЕПУБЛИКАНЦИ

Демокрацията е хубава с това, че дава шанс на най-различни хора да станат политици. Въпросните персони може и да не са експерти във всичко, но това не пречи да печелят с политическа воля и разсъдък. Ако ги имат? Струва ни се редно малко или много, тези личности да бъдат афиширани пред широката публика, в конкретния случай поне пред местната.

До нас достигна информация, че на средецката политическа сцена вече има официално представителство на ПП „Републиканци за България”. Все още не знаем каква ще бъде провежданата от тях политика и очакваме да ни изненадат приятно. Сигурни сме, че те трябва да направят поне едно нещо – да покажат КАК СЕ ПРАВИ реална законосъобразна и целесъобразна политика. Политика в обществена полза. За обратното си имаме уродливия пример на сегашното държавно и местно ръководство.

За ръководител на структурата е избран инж. Гошо Иванов Атанасов. Г-н Атанасов е завършил ВМЕИ - Варна, магистър по електроенергетика и електрообзавеждане. В личен план е семеен с две деца. Възраст 48 години. Досегашната му политическа кариера е като общински съветник от ПП - ГЕРБ през мандат 2015-2019г. Неоспорим факт е, че средецкия кмет признава единствено и само Послушанието и Подлизурковщината. Всички отклонили се от въпросните ‘’морално-етични’’ норми биват в първия удобен случай изхвърляни безцеремонно извън борда. Вероятната причина г-н Атанасов да не бъде допуснат за втори път в кандидат - съветническата листа на ГЕРБ, предполага, че същият не е бил в угода на Иван Жабов. Защото край него угодниците оцеляват втори, че и трети съветнически мандат. И с всяка листа неугодните биват прочиствани не само от листите, но и от партийните редици. В третия си мандат средецкият кмет най-накрая успя да постигне лелеяната си мечта - съветниците му само да слушкат и козируват. Не познаваме лично г-н Атанасов, но наблюдавайки местния политически живот, в т.ч. и заседанията на общинския съвет, можем убедено да заявим, че през мандат 2015-2019г. Атанасов бе най-активния съветник от тогавашната група на ГЕРБ. От негова страна имаше изказвания и предложения - НЕВЕДНЪЖ. Нещо, което за повече от година време тотално липсва в настоящата управляваща група.

Какво ще се случи с Републиканци за България и дали те ще прескочат бариерните проценти зависи изключително от избирателната воля. Лидерът на формацията г-н Цветанов е сложна и противоречива личност, със сложно и противоречиво политическо минало, но безспорен авторитет като изборджия. Сега му предстои сблъсък с избирателна машина, създадена от самия него, или поне с активното му участие. Дано тези знания и опит му помогнат в предстоящата битка. Дано му помогне и екипът около него, в който са нужни правилните хора. Цветанов беше и вероятно все още е, освен всичко друго и добър кадровик. Но най-вече дано помислите и намеренията, неговите и на обкръжението му, да са в полза на обществения и национален интерес. Обратното обезсмисля всичко, затова пожелаваме на новите български републиканци единствено това и единствено тогава – УСПЕХ!  

 

От екипа на SOS – Средец

 

Дата: 28.02.2021 год.

 видяно 69380 пъти
назад

Коментари

golden goose
Thanks so much for giving everyone an extraordinarily remarkable opportunity to read in detail from this site. It is usually very pleasant plus jam-packed with a great time for me personally and my office friends to search your web site on the least 3 times per week to see the latest guides you have. Of course, I am just usually fulfilled considering the outstanding creative ideas served by you. Some 1 points in this post are truly the most efficient I have ever had. [url=http://www.goldengoosessale.com]golden goose[/url]

Димитър
Щом е против Жабов и лизачи те му общински съветници. Ок.

Уолтър
Гледам,че въпросната персона Гошо Атанасов е и кандидат за депутат от партията на Цветанов.щЕ следим нашия съгражданин какво ще направи.Колкото до тоя без име и теория на конспирация Абе браД що си мислиш,че си умен само щото ползаш анонимността на сайта? Две прасета си говорили и едното казало на другото май ни угояват,за да ни заколят другото отвърнало това е "теория на конспирация".АМАН!!!


Дългия ясно, но кой е Дебелия? Това да не ти е теория на конспирацията анализаторе??

Анализаторът
Партията на Цветанов е прекалено пренебрегвана от официозните социологически агенции.Прекалено, за да е вярно!Според мене, те дори и да не са категорично над бариерата, са толкова близо до нея, че на някой не му харесва да го признае. И им тикат главата надолу с цел да разубедят избирателния интерес, който по обясними причини не харесва залозите на куци коне.Но според мен Цецо не е за пренебрегване, а и е доста надървен на бившия си бос.Интересно защо ли?Интересно е и друго, което е също тема за размисъл.Същите тези официози не се свенят да надуват процентите на Дългия, едва ли не до номер трети, което също е недоумяващо висок рейтинг.Това ме навежда на мисълта, че Бойко не се притеснява от Славчо.Вероятно си има основателни причини за това.Единият вариант – слуховете, че Дългия е яхнат от Дебелия, може да не са далеч от реалността.Вторият – Славчо да е цункал пръстена на големия несменяем БОС, че и някое друго кюлче да са му натъпкали в гащите.С тия 78 жълти стотинки, нито телевизия се поддържа, нито избори се правят, а и на Дългуча оправдано му се носи славата, че не е от ШТЕДРИТЕ.Добър сценарий, но лоша режисура.Трябват му режисьори в отборчето, инак филмчето му ще се окаже постно.

бита карта
но ще гласувам за вас.

danchu
sq ako glasuvam za vas shi dokarate li amerikanci f gruduvo! shi ima li rabuta otgovoretemi

изненадан
незнаех,че има такова представителство в града,откога се подвизаат тези политикани

разбирачът
Всичко е толкова окопано в герп и бсп че въпросните може и да не вземат 50 гласа...

ihuuuuuu
cvetankata si gi podbira obache shi gi vidim ko she napraqt chetvyrti chuka na vratata


работят здраво,но се съмнявам да влязат.Освен работа и пари трябва и да ги искат хората.Сега Славито и Мая с триото са исканите дестинации

минаващ случайно
Всичко е окей честито да им е ама кога мислят да направят нещо официално? Гледам,че имат офис позиция имат ли? Поне това е хубаво че всеки против Жабока е добре дошъл


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9517 пъти