Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

ШаржОСМОТО ЧУДО !

Най после една световна медия да забележи чудесата на България. За уникалното 8 чудо на света, за създадения в българска лаборатория водоразтворим асфалт , гледайте част от документалния филм на DISCOVERY за магистрала ХЕМУС. Има и снимков материал с подобни, но отстъпващи по редица критерии други магистрали. Ще кажете, ама то  Етиопците дърпат камили по магистрали без една дупка, а тук кратери. Да но, навън и метро ползат без да благодарят, вода пият и въздух дишат.А знаете ли, че на това, на което Бойко вика магистрала във Франция е второкласен път.Първокласният е с три платна и едно аварийно.

 Не бива да обвиняваме премиера за всичко. Нека погледнем позитивно. Щастието не е в парите, а в любовта, тази истинска, искрена и вечна любов на човек към парите.....

 

Р.Р.  И накрая една реклама : / снимка № 2 /

Не пропускайте новите епизоди на игралния филм "ВТОРАТА ВЪЛНА" . Отново на големия екран!   Жанр:  Фантастика, комедия, драма, трагедия, ужаси

 В главните роли: Генерал-Майор-Професор-Имунолог-Вирусолог-... В. Мутафчийски. С любезното съдействие на Биг Фарма, правителството на РБ, знайни и незнайни войни.

 Бюджет: Над 1 милиард, точната сума не е известна

 Подходящ за всички възрасти. Особено за пенсионери и хора, които ползват телевизора за основно информационно средство.

На въпроса защо е забранен до 18+ , отговора е : Защото е продуциран от киностудия ГЕРБ, а това е най-голямата порнографска киностудия в Европа. Със сигурност ще има много  сцени на „насилствена дефлорация” и всякакви други видове прониквания, както и ритуални надупвания срещу твърд предмет с продълговата форма и поставяне на наколенници на много от артистите.

 

Дата: 01.10.2020 г.

 

 

 видяно 12676 пъти
назад

Коментари


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 7641 пъти