Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ЗАМИТАНЕ ПОД КИЛИМА / ПЪТЯ /

      Както знаете, на 26.август 2020г., се състоя редовното, единадесето заседание на ОбС. Вече писахме, че то започна с предложение от г-н Тодор Стаматов /общински съветник от ГЕРБ/, да отпаднат две докладни, едната от които беше колективната жалба и подписка от жители и гости на с. Суходол във връзка с изключително лошото състояние на пътя Дюлево – Русокастро – Суходол и извършеният ПО ДОКУМЕНТИ, РАЗПЛАТЕН и НЕИЗВЪРШЕН РЕАЛНО ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ПЪТНОТО ТРАСЕ BGS2050 /III-359 Дюлево-Русокастро/-граница общ.Камено-общ.Средец – Суходол – Орлинци – III-795 и BGS 2050 /III-359 Дюлево – Русокастро/ - граница общ.Камено – общ.Средец – Суходол. Болшинството общински съветници /ГЕРБ, НФСБ, БЗНС/ не проявиха интерес и отхвърлиха безотговорно от дневния ред внесената колективна жалба, след което настъпи скандал в залата. И ето днес, ооо ЧУДО - 01.09.2020г., започна ремонт по горецитирания път.

 Прилагаме снимки от днешния първи работен ден на изпълнителите и тъй като не сме корифеи в строителството, оставяме на вас да прецените, дали ремонтът, който се извършва в момента, е замазване на очите на жалбоподателите или прикриват НЕЩО... А може би и двете?

 

Дата: 01.09.2020г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55572 пъти
назад

Коментари


Я пенять на судьбу не вправе, годы милостивы ко мне... Если молодость есть вторая — лучше первой она вдвойне.


Защо жените живеят с 10 години повече от мъжете? Защото нямат жени!

От града
Пиярката и дебелата Величка от атака цял ден по улиците и кафета да обсъждат хората и да гледат че после да докладват на жабока. Като салански мастии са.


Жабешките дрончета не са един и двамка.Ден и нощ кръжат като пчелички от цвят на цвят и носът нектарче на жабчо, жабова и черната мамба Пепито П.Виждат всичко и ако нещо пропуснат си го насосват само и само да получат възможността да направят поредната свирка на техни ,,величчества'.


Тоя дрон моли се да не кацне на главата ти, и да гръмне.

Дрон
Затова ли Янков седи на България по цял ден.Да не го превари някой.Смятай!


да пада Бойко иначе ще се оттърве Жабов.А хората искат да го линчуват на площада до фонтана

Педя Човек
Простата герберска п..ка Биюкова не е за там


Нещо познато ми звучи това име.Да вземат съветниците да проверят кой стои зад фирмата, а не е зле и прокуратурата да се размърда. Има зайче в тези храсти

*
"ТЕХНОСТРОЙ-ИНЖЕНЕРИНГ 99" АД

Докога
Нашия кмет-крадец взима от няколко десетки до няколко стотин хиляди от пътища, а нагоре от милиони до милиардчета. Въпрос на ниво


Коя фирма прави пътя?

Теньо
Как да вземе.Той жабата не дава на други освен на жена си.

искам да знам
Колко пари е взело малкото педера..че Тодор Стаматов за да поиска отхвърляне на двете докладни. Щото ако не е взел нищо значи освен педера..че е и глупак.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9344 пъти