Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ВЕЛИКДЕНСКО СЪОБЩЕНИЕ

От утре 17.04.2020 год. в кафене „Доротея”(до хранителен магазин „Дружба”) ще се приемат храни, с които да се подпомогнат социално слабите домакинства на територията на общината. До края на месеца всеки ден от 17:00 до  19:00 часа на посочения адрес ще има дежурно лице, което да приема помощите. Нека гражданите, които искат да помогнат, да се съобразят с извънредната ситуация и да предоставят само пакетирани стоки (боб, леща, ориз, брашно и други).  Дарителската кампания е по инициатива на местната организация на СДС и техни симпатизанти при спазване на извънредните мерки. Затова носете маски и помагайте. Да бъдем едно модерно общество, което е отворено към хората. Бъдете здрави и усмихнати през Великденските Празници! Бог да е с вас!

 

Благодарим на екипа на SOS-Средец за предоставената трибуна! Благодарим на г-н Деян Георгиев и неговото семейство за безвъзмездното предоставяне на кафене „Доротея” за целите на дарителската кампания. Молим всички социални мрежи и граждани в Община Средец  да споделят съобщението и подпомогнат за разпространението му!

 

От името на СДС-Средец: Станислав Бъчваров, Георги Жабов и Тодор Чернев

 

От екипа на SOS-Средец: На днешния ден преди 141 години е приета Търновската Конституция. Честит професионален празник на българските юристи, на тези от тях, които се борят за един по-справедлив свят!

 

Дата: 16.04.2020 год.

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55577 пъти
назад

Коментари

настоящ дарител
купих пакетирани стоки и ги занесох в кафенето. доста продукти вече са се събрали. браво на тези момчета Станислав и Тошко! И на всички, които вече дариха продукти!

Бъдещ дарител
Тези хора все повече ми се издигат в очите. Едно голямо браво от мен и пожелание за бъдещи прояви.Искам да се запозная с тези момичета и момчета от организацията!Докато другите си ловят мухи по г*за тези хора сформират важна политструктура.Кой е вярвал,че нещо такова ще се появи след миналите избори?Все още има светлина в грудовския тунел..

Минко
Чудесна инициатива.И аз ще дойда.


Respekt! Инж.Доротея - кмет или поне депутат!

Браво
Поклон момчета и момичета! До края на седмицата ще дойда в кафенето да помогна с каквото мога! Нека всички го направим! И не само заради Великден, а и заради самите нас. Да покажем, че в тази община живеят ХОРА!!!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9349 пъти