Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


Всяко начало има край.

Решението на съда е вече факт. Състав на Административния съд в Бургас излезе с решение по жалбата на Живко Гърков, кандидат за кмет на Средец, във връзка с решение на Общинската избирателна комисия за избор на кмет на общината. С жалбата си Гърков, който беше кандидат за кмет издигнат от СДС, искаше повторно преброяване на бюлетините.Съдът реши.

Четири дни бяха нужни за да се излезе с решение. Изборът е законосъобразен. На печелившият честито. Вече може спокойно да спи и той и близките му. Още четири години кметуване.Щом такава е народната воля. Да бъде ! След четири години живот и здраве пак. Не 36 гласа, а три цяло и шест да бяха пак си е победа. Измъчена, затова ще е по-сладка. Като се има и предвид, че е възможно и да е за последен път.Но то не се знае. След още четири години възход и подходящ електорат може и още три мандата да изкара.Въобще няма невъзможни неща. Особено в нашата България. Държавата на чудесата.

Към загубилите имаме да кажем само следното :

Това е една минимална загуба, която автоматично се превръща във ваша победа.

Както искайто го разбирайте.

 

Дата: 21.11.2019г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55577 пъти
назад

Коментари

До Стойко
Ластиът е жълт! Цветът му еднозначно показва какви лайна са се бъркали във Факия! И не само там. Лошото е, че след тези избори затънахме в лайната докрай. И следващите четири години ще тънем в тях.


Абе Стойко,Господ когато е давал акъл,ти вероятно си бил под моста,или някой манго ти е зачевал там.Оправи си правописа шест волтов тъпчо.

Селянина
Вярваш ли си? Ако кмет беше Гърков щеше наистина да се проведат проучвания във всяко село кой да е кмет. Но при Жабов как ще стане? Че той за всяко село е обещал поне на двама да ги прави кмет! Заради пустите гласове.


Жителите на селата ще имат думата за назначаване на кметски наместници. По определен график ще се проведат общоселски събрания за избора във всяко селище.

Стойко
Ластика е късметлийски! Има снима- червен!Вързали са късмета на Ваньо. Учете се! Алоу пенсионерите само с дрънкане става! Първо администрацията, после махалата, сега съдията, то на калпава ръкета и космуса и пречи!


А, така доматави махна ли табелата ва къщата за гости явно пак ще се нарикатят

За чювала
Не просто разпечатан, а отворен, и след това, закрепен със една ластичка за коса, а вътре бюлетините наредени и подредени като за инспекция от OLAF.Но според съдията, това е административно нарушение, извършено след изборите и то не е повлияло на изБорния процес.Изборите са ЗАКОНОСЪОБРАЗНИ


А разпечатаният чувал от село Факия?

От имане глава казват не боли
И уволнения ще има и репресии ще има.. да бе мирно седяло не би чудо видяло демек. И Живко да загрява! Колко са 4 години? С бастунката следващия пъ и другия Ваньо и той!

Клисаря
Хайде сега да видим колко пари чинят обещанията на новия стар кмет? Делото мина, вече е узаконен във властта. Дали ще спази обещанията си, че няма да има репресии и уволнения?

Всички знаем
Колко струват съветниците ни. Знаем колко струва и жабокът и пак си ги избраха. Аман от такива които не са се произнесли като не са гласували а сега другите им са виновни


A бе, биват! Съветничките! След две ракии половината съветници и те. За останалите трябва да се вземат други, сериозни, мерки!

Божинката: Загубата е като победата. Самоче загуба!
Прокол от делото! Тънките сметки на Не избрания! То не може да смята, тръгнало кмет да става! Пфиуу http://www.admcourt-bs.org/CMS_ADM/images_content/0261da19/731b1819.htm

Павето
Все още не е продал всички павета и не са гушнали паричките, но майната им на парите хващайте паветата и да го изпратим с останалите камъни, бой и гонене поне до дебелтския затвор.

Ясно
младите да фащат Терминал 1 Тука да останат само сигани, доматите с тяхната къща и жабов да им кметува. Тва е положението

КАРАБУНАРЕЦ
По ЖАБОВ, не беше излята никаква помия, за разлика от него и хората му, които не спряха да лъжат, и да заплашват. За ЖАБОВ, дори не беше казана цялата истина за далаверите, некадърноста и алчноста му,/със изключение на едно изказване на И. КИЧЕВ./което според мене беше наи-голямата грешка на екипа на ГЪРКОВ,/опитваха се да играят честно и почтено, срещу мръсните и кални методи на ЖАБОВ и хората му.Това ще им е за урок.


Ангеле,с тия двама съветника си подбиваш авторитета като (честен)бизнесмен.Мафийка.

а сега
пенсиите били до нова година, после -аут. Заповед от София.

Ангел
Най харния кмет остана. Добре е да започне да търси пари иначе и аз не мога да го спася с моите два съветника

Хах
Можеше въобще да не си слагаш името Карабунар, разкритието като преди раждане нямаше как да скрие термина “мишки”, хаххахаха! Скоро, много скоро ще трябва да се надупиш и на друго място...

карабунар
Какво стана с малките мишки ? Ронят крокодилски сълзи . Такава е ситуацията. Вие преминахте всякакви граници на човешката етика.Има един горе който гледа и сега ви наказва за помията която изляхре върху кмета,неговото семейство и симпатизанти.Но какво да очакваш от озверели комунисти и пребоядисаните в синьо техни братовчеди.

Съдията не е виновен
Виновни сме всички ние,че позволихме на един / селски тарикат,безскрупулен,без съвест и морал, но АЛЧЕН, А ЗАЕДНО СЪС ПОЛОВИНКАТА СИ ДВОЙНА АЛЧНОСТ/да заеме кметския стол и да ни се присмива на всички като че ли той е най-умния, най-кадърния,сякаш, е хванал господ за шлифера.ЖАБОВ, сам няма да си иде, нито сам нито под давление на ГЕРБ. няма да си отиде, докато НИЕ НЕ ГО ИЗГОНИМ,/ НО НЕ СЪС ДОМАТИ И ЯЙЦА, А СЪС КАМЪНИ,ИСТИНСКИ КАМЪНИ./ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е ЖЕЛАН ТУК.ДА СИ ОТИВА ЗАД ЯМБОЛ,В КОТЛЕНСКО, ПРИ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ ГРАДЕШКИТЕ ЦИГАНИ. ТАМ МУ Е МЯСТОТО, ПРИ ЦИГАНИТЕ , НО НЕ МЕСТНИТЕ, ЗАЩОТО И ТЕ НЕ ГО ИСКАТ.


А развързаният чувал от с. Факия?

Независимия съдия се произнесе
Бития бит е.ния Еб.. да честитим на победителите. Победителите не се съдят те пишат новата история

Гарантирано от ГЕРБ
Жабов, порева, спасихме ти задника. Обаче сега или ще си идиш доброволно или с белезници от тая община!

реалист
нима сте очаквали нещо различно, хора? може би касиране? наивници! както е казал народа: бития- бит...останалото не е весело! и си е така! на многострадалните граждани на общината още 4 години хич няма да ни е весело!


попарени надежди.Но не и неочаквани.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9349 пъти