Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


Ще падне ли "тъмния цар" ?

Вчера, на 10.11.2019г., чествахме тридесет години от началото на демокрацията в България. Благодарение на нея сега над три милиона българи живеят в демократични държави. Тогава се роди и Съюзът на Демократичните Сили. Дали като символика или предварително замислено, вчера,  точно в 15.15 часа в Общинската Избирателна Комисия бе внесена жалба от инж. Живко Гърков/СДС/, в която се обжалват изборите в община Средец. Жалбата е заведена надлежно под № 7-Ж / 10.11.2019г. и чрез ОИК ще се предвижи до Административен съд Бургас, където ще бъде разгледана. Това е за информация на стотиците запитвания от граждани на общината .

 Мачът има продължение и само съдията знае кога ще надуе последно свирката. Както е в шах-мата за да събориш  „тъмният цар” /снимка № 1 /, първо трябва да седнеш да изиграеш партията. А за тези от  екипа на Жабов, чието IQ е двуцифрено, че даже някои имат и запетайка между цифрите, напомняме: Умните хора дори и да са лакеи, не бързат да злорадстват преди да са видели окончателния край.

Има и такива, които не ги сдържа от щастие и  непрекъснато се изпускат.Както знаете, за тях кмета беше предвидил още преди 4-5 години градска тоалетна, която така и така не се осъществи независимо от непрекъснато отделяните в общинския бюджет средства от по 40 000 лева. За тях предлагаме бърз европроект за градска тоалетна /снимка №2/. Мислим, че ако не друго то поне сумата ще удволетвори  проектантите, изпълнителите и най-вече кмета,който знаете е изключително взискателен към доходоносността на проектите, пък и по времето на изборите доста се поохарчи.

 

Екипът на SOS Средец

 

 

Дата: 11.11.2019г.

 

 

 

 

 

 

 видяно 70582 пъти
назад

Коментари

ggdb
I not to mention my buddies have been reviewing the excellent tricks on your web blog then then came up with an awful suspicion I never expressed respect to the web site owner for those techniques. The boys are already absolutely passionate to read all of them and have really been using them. Thank you for getting simply considerate as well as for making a choice on this kind of tremendous topics millions of individuals are really eager to know about. Our honest apologies for not saying thanks to you sooner. [url=http://www.goldengooseshoes.us.org]ggdb[/url]

Георгиев
За всички почтени граждани жабов не ни е кмет.това показват резултатите от града.А да помислят герберите,колко са общинските съветници от първи мандат.

Делчо Делев
Делете на две. И Жабов е вътре.

Осем тарикати от Бургаско ще връщат европари след злоупотреби с къщи за гости
121 739,44 лв. ще възстановят по сметките на ДФ „Земеделие“ и от ЕТ "Бистър извор 2012 - Красимира Георгиева", отпуснати за довършителни СМР, обзавеждане и оборудване на къща за гости в УПИ II-2163, кв.74 град Средец. Аре, Домат. Видов ден дойде! Готов ли си с парите? Повечко ше трябват, защото нали - и законна лихва ще има

Да бе
Бах ти и циганската листа беше. На дъртия Камбер. Направена по поръчка и с парите на Жабов. Да издърпа гласове и за себе си.


Щото преференцирахте доматените дами, затуй! Цяла листа с "читави циганки и цигани" имаше - да си ги бяхте избрали!

Чист ром
Бе няма ли кой да попита нас циганите какво мислим? Или се интересувате от нас само по избори? Тебе питам, бащице Жабов! Ти що не сложи едно читаво циганче на избираемо място в листата? Нали много ни обичаш и най много за нас се грижиш? Щото ние от твоите "грижи" вече не можем нормално да ходим по улиците в махалата. Камо ли колите си да караме!

ГОСПОД
Мили хора,не бъдете толкова лоши един към друг.Отхвърлете омразата,зависта,алчноста.А това джудже което определя Вашата съдба за в бъдеще и краде от парите Ви,на път е да го приема в моя харем,и да му създам доста главоболия.Болен е,остана му малко.

Ма тъй де
Акото демек якоро е на пъвия ред! Очеизваждащо и очеизбождащо.2 броя алкохолици, и ако трипъти! Да се знае! Затова загубихте! Кадритеее

До Лало
Много жалък опит за имитация. Не можете да преживеете факта, че се НАРЕДИХТЕ и ПАДНАХТЕ до нивото на циганите, които ви спечелиха кметския мандат и сами се наредихте до тях!!! Добре че ви знаем кои сте! Яко е

Лало
Я ма свитнете аз в кой на листата съм. Гърков ма с ъм в твойт. На птрвия ред. Стига се прай че не се знаем. Няма да стана да седнеш ти тъй да знаеш. Гърков на всички цигНи таткото. Обичам та брадчед да знайш

Напротив
Няма по - важен глас от циганският. Капацитет по въпроса- Иван Жабов!

Янков
Докато мислите, че вашия глас е по- от циганския, ще губите избори!

Лафонтен
За чие достойнство думаш, потресения? Да не би да е за това на Жабов? Я се стегни! Жабов и достойнство. Че това е оксиморон! Според теб обжалването на изборите е клевета? Ако Жабов беше загубил с 36 гласа нямаше ли да обжалва? Щеше, и още как! И щеше да е съвсем нормално нали. Но щом другия го прави е клевета! Да ти имам логиката.

Потресен
Мислиш ли,че просташкият ти начин на изразяване говори добре за теб? Каквото и да се докаже, провокациите няма да спрат...още по-малко ще следва извинение за клеветите... Има едно човешко качество наречено достойнство...за жалост не всеки го притежава....Всичко приключи...просто е време негативизма да спре.... Както и да е... не мисля,че човек,който се обръща към друг такъв с „алоо” би схванал какво имам в предвид...Хубав ден!


Ало, потресения! Няма по-голям потрес от това да ни управляват измамници. Истината трябва да възтържествува. Ако изборите са спечелени честно, нека това да стане категорично ясно.Тогава победителят ще има достоинство и самочувствие и ще му имаме доверие. Ако победителят е оклеветен, тогава ще търсим обяснение и ще искаме справедливо наказание за за клеветниците. Стана ли ти ясно, а?

Потресен
Омръзна ми от коментари с едно и също съдържание и с еднакъв стил на писане по всички електронни медии, платформи и социални мрежи...всеки има право на мнение....кой за когото гласувал-гласувал...стига вече...спрете обвиненията и злобата...и както се казва ,„нека пръв хвърли камък този, който счита себе си за безгрешен”.....Чудя се дали тук коментиращия ироничен обвинител има основание да го направи?

жител на Г. Езерово
Ама много се молим да има касация. Касация, още кастрация! Щото ако има касация ще има нови избори. Ма то ще е голям рахат, бате! Пак шъ додим в Грудово. Петку Джеджито ши нъ докара с микробусите. Пак ши искарами някой лев от бат Иван! Само тъй! За нас касация, за бат Ваньо кастрация! Джелем, джелем...ромале!

картоф от смолян
дай боже всекиму да има основание да иска касиране на изборите.Гърков има такова и гражданите също.Първо защото циганите избраха Жабов, второ туристите го избраха и трето,платените го избраха.Следва администрация,селяндури от малките села,където живота е спрял и за тях кмета е Тодор Живков и всички работещи към ОБЧ, общинско горско,перални,читалища,пенсионерски клубове,певчески състави и баби,тракийски дружества,старчески домове,инвалиди и такива с инвалидност в мозъка.Спирам да изброявам

янков
Светлия цар се съмнява че се е пре*бал и ще иска потвърждение от Административния съд. Умно! IQ-то му е четирицифрено но със запетая след първата.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9578 пъти