Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


КЛЕТВА

Днес, 08.11.2019г. петък, на тържествената първа сесия на новият общински съвет положиха клетва избранниците на града. Е, малко неточно казано на града, по скоро на общината.Сесията водеше най-възрастният общински съветник г-н Иван Кичев. Той поздрави всички присъстващи и най-вече новия стар кмет и негов адаш Иван Жабов със впечетляващия разгромяващ резултат на втория тур на изборите. Господин Кичев не пропусна да отбележи, че основна заслуга за победата на Жабов са неговите добри взаимотношения с ромското население и тур операторите от съседни нам общини, които Жабов е впечетлил през предишното си осем годишно управление. Всички сме наясно, че извоювания трети мандат на г-н Жабов е плод на много работа, работа, работа.Нашият кмет винаги се е справял с трудностите и никога не се предава,/ виж снимката №2/ . Човека се бори до последно.И не за себе си.За гражданите на Средец го прави. Те логично му дадоха  шанс да направи трети мандат, защото за два мандата, 8 години не може да се направи всичко. Има  работа, работа, работа за поне още 2-3 мандата. А Жабов е човек отговорен. Не може да я остави друг да я свърши.Така де, захванал си се, докарай ги нещата до край.

А и много предатели са се навъдили около него.Той ги държи под крилото си, а те вместо алтъни, му акът друго. Та решил е правилно да ги уволни.Макар, че как ще ги уволнява. То аз съм чела, че робите или ги продават или убиват. Но Жабов е благородник.Само ще ги уволни. Но ние, както и г-н Кичев каза, внимателно ще следим всяка стъпка на градоначалника и ще информираме обществеността, както и неговия лидер Б.Борисов.

Ако продължим с няколко думи самата сесия премина тървествено, избран бе нов-стар председател на общинския съвет г-н Динко Цъцаров и комисия която да подготви новия Правилник на общинския съвет.Който без да хващаме бас пак ще е стария. И нещо важно щяхме да пропуснем при избора на председател , бе предложено новият такъв да работи на 4 часов работен ден и съответно да получава половината от досегашното  възнаграждение, тоест 1250 лв. Един от предложените кандидати г-жа Йона Чобанова прие това предизвикателство. Не чухме отговор от г-н Цъцаров нито по време, нито след избирането му дали ще се съгласи, но тук мълчанието едва ли е знак за съгласие.

Явно, положената клетва за работа в полза на гражданите не издържа и 10 минутен тест.

 

Баба Яга

 

Дата: 08.11.2019 г. 

 

 

 

 видяно 69381 пъти
назад

Коментари

golden goose superstar sneakers
After study a number of of the blog posts on your web site now, and I really like your means of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and will be checking again soon. Pls take a look at my website as nicely and let me know what you think. golden goose superstar sneakers [url=http://www.goldengoosesstore.com/superstar-c-1_5]golden goose superstar sneakers[/url]

Тъй е
Не само че работи в помощното, но и ъкъла му е като на ученик от помощното!


А ти гражданино,още ли работиш в помощното.Ти си глас в пустиня.Хаха.

S.O.S Средец
Коментара е изтрит

До баба Яга
Спешно премини курс по правопис и пунктуация...аман от всезнаещи и неграмотни писачи...изборите свършиха...време е помията, която се изливаше да спре!

Винету
Няма такава държава!

още един гражданин
Няма да минат 3-4 години и Гроб ще рухне. Тогава близогъзците като Жабов , Цъцаров, Домата и другите нещастни ибрикчии като Петър Колеолов ще се преориентират към следващите на деня.Но дано си получат заслуженото и Началника на ББ да е видял прегрешенията и кражбите им, както ги виждат всички обикновени хора! Ще има Видовден! Няма ненаказано зло.

Истински гражданин
Ти кефиш ли се бе тъпак? Тия, за които се кефиш ще изпразнят града от млади хора. За туй ли се кефиш ти и останалите идиоти?

ГРАЖДАНИН
Йона Чобанова си тръгна като насрана патка. Ама тя кво си мислиш, че ще стане на тяхната ли. Няма. Оттук на татък ще е така. Тяхната дума ще е като в глас без пустиня.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9518 пъти