Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО

Новият стар кмет е Иван Жабов. Той печели трети мандат с 3 432 гласа  / 49,57% / . Живко Гърков губи с 36 гласа. Той получи 3 396 гласа / 49,05%/. Има и хора не подкрепили никого , тоест реално гласували за статуквото  - 95 гласа /1,37%/.

В града Живко Гърков със своите 2 022 гласа печели срещу Иван Жабов 1 885 гласа. Гласовете на Жабов щяха да са още по-малко ако не бяха единствените спечелени в града от него ромски секции. Гърков има там общо 508 гласа. Това са секции № 6, 7, 40 . Познайте колко гласа има Жабов в тях. Странното съвпадение на дяволското число 666 гласа.   

Не напразно първите фойерверки за победата излязоха от махалата и то рано рано. По късно излезе публикация в „неутрален” бургаски сайт , че Жабов печели с 234 гласа. Е, победа е,  но не баш толкова.

И докато махалата празнуваше и от щаба на Жабов играеха чалга на площада, минавайки покрай щаба на опонента му Гърков видяхме огромна тълпа млади хора с наведени глави и  насълзени очи.

Да ни е честит отново за четири години новия-стар кмет Иван Жабов.

И на останалите малко печеливши около него също честито !

 

Р.Р. По късно ще получите пълните резултати по населени места и секции, а за по нетърпеливите можете да ги откриете в сайта на ОИК Средец.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55571 пъти
назад

Коментари

дон спиро сперо
няма да е все така

Лало
Пари бол! Оспорвайте! А дваж проваления ви кандидат после да си направи едно ритуално сепуко пред пръскачката на Карабунарката! И пак да припомня: кьорав карти не играее! Закривай!

екипа на Гърков
до сега не бяхме сигурни, но след този коментар сме длъжни да оспорваме резултатите.Щом ни давате акъл за обратното значи има нещо гнило.....

Хайде тихо че ме отегчявате вече с глупостите си!
Искането за касиране на изборите е загубена кауза! Според изрично решение на Конституционния съд №9 от 26.11.2009 г. , обнародвано на 08.12.2009 г. Е Невъзможно е вотът да бъде касиран! Именно на това решение на Конституционния съд се уповават всички административни съдилища, когато се оспорва избор. Има и изрична съдебна практика. Такова е решението на административния съд в Пазарджик във връзка с оспорването на изборите в Батак преди 4 години. Всички административни съдилища в страната се водят от този пример, особено в случаите, когато поротоколите от изборните секции са подписани без възражения и особени мнения. Иначе казано: Както е отбелязал в решение № 9 от 26.11.2009 г. по конституционно дело № 8 от 2009 г. Конституционният съд, ръчното преброяване на бюлетините в Република България се извършва единствено и само от секционните избирателни комисии след приключване на изборния ден и не се прилага какъвто и да било друг способ за преброяване, освен този. Повторно преброяване на гласовете би могло да се допусне, ако от протоколите на секционните избирателни комисии е видно, че съществуват спорове между членовете им за резултатите от гласуването. В настоящия случай от проверените протоколи такива възражения и жалби няма. Трябва да се отбележи също, че общинската и секционните избирателни комисии са съставени от представители на различни политически партии и коалиции с противоположни интереси в изборния процес и никой от тях не е направил възражение относно начина на протичане на изборния ден или начина на отчитане на изборните резултати. Доколкото законодателят е разписал ясни и много подробни правила за цялата изборна процедура, които в настоящия случай са спазени и последователно приложени, самото им спазване е гаранция за правилното и законосъобразно отчитане на изборните резултати.

Гражданин
Така е. Я дайде да направим един граждански протест пред Общината. Да му покажем на тюфлека, че не го искаме. Пък може и на първата сесия да отидем. Да му го кажем като почне клетва да полага за кмет. МАРШ ОТ ГРАДА НИ, МЪРШО!

Юнака
Прав е Иван Иванов. Странни хора сме българите в Средец. Хем Жабов псуваме, хем не гласуваме! С такова поведение какво да очакваме? Жабов да си тръгне сам?

касиер
ей тоя жабов , толкова ли нямаше поне още 2-3 хилядарки да купи кворум...ама стипца

БКП
Отново сме на власт. Нашето момче Боко, знае как да си върнем властта! Никаква демокрация. Разни там самозванци и самозванки ще вървят срещу комунизма. Вие знаете ли кой е създал тоя режим бе ейййй. Знаете ли колко години сме го тренирали! На европейци и хамериканци ши ми се праят, я кротко.


И КАКВО Е направено за Средец ве, карабунар ГЛУПАВ !?!! Цигания и Мръсотия, това е направено за 8 шибани години , а сега за още 4, още повече !!!


Следващия път освен жената и любовницата ще сложи и майка си и баба си, а жълтите му жилетки ще ги преференцират и ще изпреварят сегашния председател, директора на гимназията, учители, лекарят на почти всички деца в общината... Работа! Работа! Работа! За ...

Иван Иванов
Циганите били виновни, А Колко Българи не гласуваха !?? Същото е и с ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ !!! Глупаци, нищо не става от тоз Народ, не Народ , а МЪРША !!!


Господин Гърков, дължите на избирателите си Да направите всичко възможно в дадените ви законови срокове да обжалване тези фалшиви избори. Вие спечелихте докажете го не оставяйте хората в ръцете ва един мошеник, който си плати изборите за да играят кючек.Осъзнавате ли че Средец не е на ГЕРБ. БСП. Сдс а на циганите, защото те с 10лв охределиха съдбата на толкова хора. Те савите се хвалят за 10 лв дадени им от хора на Жабов


Искаме истината за изборният ден, моля вземете всички необходими мерки, защото положението е сериозно. Господин Гърков, апелираме към Вас и всички подкрепящи ви.Не оставяйте населението на Средец в този измислен и опорочен сценарии.Всички виждаме от окачените клипчето от кого е подкрепен.Още повече, че качествените хора ще бъдат унищожени, а ще останат некадърниците. Иска ме Референдум.

Жельо
Честит цигански кмет. Работете още 4 години за минимална заплата. Аз заминавам за чужбина

карабунар
Айде честито на Жабов.Ей,злобата си е злоба,особено в малките населени места.До последно загубилите няма да признаят поражението си.То не бяха клетви,то не бяха изгонване на Жабов от родния му град,но не бяха закани за уволнения на цялата община,то не бяха фантастични обещания за градът ако беше избран Гърчето.Да,ама не.Хората са достатъчно лъгани за 30 години и не могат да ги заблудят с фалшиви обещания.Гледа се резултата какво е направено за Средец.Хайде сега разни "Гърчета",разни "Телета",разни "Айрянчета" и всички които плюеха срещу Жабов и щаба му ,да си купят мноого носни кърпички за да си избършат сълзите.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9348 пъти