Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ГРАЖДАНИТЕ НА ОБЩИНА СРЕДЕЦ ОТ ВЕСЕЛИНА ЦАНЕВА – КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК

Уважаеми съграждани, Бих искала да благодаря на всички, които гласуваха на местните избори на 27.10.2019 г. Да уважим труда и усилията на членове на комисии, наблюдатели, застъпници, охранители и организатори на изборния процес. Вярно е, че труда им бе заплатен, но нали не всичко е пари?... Няма цена смелостта да участваш в избори, ако си на страната на невластващата партия. Как да оценим, желанието за по-добър живот на тези, които гласуваха за новите кандидат кметове – 3 480 гласа и за нови съветници над 100 човека. Няма цена на стремежа за промяна, за обновление и прогрес.

Приканвам всички негласували на 27.10.2019 г., да гласуват за Живко Гърков на 03.11.2019 г. Кое ми дава основание да вярвам, че желаещите за промяна ще са повече от защитниците на статуквото? Краткият отговор е – постигнатото за последните два мандата. Това са много години за един човешки живот. Това е водещият ми аргумент да се кандидатирам за общински съветник и то за малка и нападана от доста хора партия, забравили основните принципи на ПП“Атака“.

Местните избори са мажоритарни, затова да забравим идеологическите си различия и да гласуваме за промяната. Тя ще се осъществи от Програмата на Живко Гърков, от общинските съветници на всички партии, включително и на част от партия ГЕРБ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55574 пъти
назад

Коментари

Петрова
Толкова деца имат нужда от лечение и пари за това.Нима беше нужно целият град да бъде облепен с лъскави плакати на кандидатите за кметове!Едни късат,други лепят!А ние събираме капачки за да помогнем за закупуването на мед.апаратура!Колко по справедливо би било парите за тези лъскави плакати да бъдат дадени на дете,което се нуждае от лечение и пари.Не плакатите ще ми определят за кого да гласувам,а добрият жест на кандидатите. Но това за жалост никога няма да се случи в нашия град!

Глас народен
Обединение му е майката! Или всички срещу тиранията или тиранията срещу нас!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9347 пъти