Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ОБРЪЩЕНИЕ

Уважаеми съграждани, скъпи хора на Средец,

Благодаря на всички вас, които преодолявайки бариерите на страха и съмнението подкрепихте промяната. Вие доказахте, че Средец е свободен и суверенен град, а не крепост на страхливото примиренчество! Вие не се примирихте, не се отказахте от правото си да избирате бъдещето си. Вие, скъпи мои съграждани не се уплашихте и не се огънахте под натиска и заплахите. Благодаря Ви! За мен е по-ясно от бял ден, че това ме ангажира с огромна отговорност.

Вашите надежди и справедливи очаквания за достойнство и работа, за естествено човешко самочувствие и по-нормален и справедлив живот, за вас и семействата ви е основната причина да поискам доверието ви. Аз няма да ви предам. Ако вие решите, че аз ще съм следващия кмет, с всичката си сила ще отстоявам вярата и надеждите ви, защото те са и мои! Ние с вас живеем тук, в нашият си град, трябва да го съхраним и да го предадем на децата си, по-свободен и по-справедлив.

 В заключение искам да изразя уважението си и към всички, които свободно са гласували и ще гласуват за опонента ми – това е демокрацията, правота да избираш!

 

Апелирам към всички хора на Средец – излезте и изберете!

 

 Благодаря Ви!

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 69380 пъти
назад

Коментари

golden goose ball star
You must take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this web site! golden goose ball star

golden goose sale
Hello! I simply would like to give an enormous thumbs up for the good data you will have here on this post. I might be coming again to your weblog for more soon. golden goose sale

golden goose sneakers
You made some decent points there. I looked on the internet for the issue and located most individuals will go together with together with your website. golden goose sneakers [url=http://www.goldengoosessale.com]golden goose sneakers[/url]

футболен коментатор
СЪОБЩЕНИЕ : Футболния мач според букмейкарите, който ще се проведе в неделя ще завърши 6 на 4 . Залагайте

типичен крадец
оставете ми да си крада . Само аз и мойта свита.Плюс това доста отънях за изборите, дадох много и трябва да си ги върна С поздрав Жабов

карабунар
Не си мислете,че ако се смени кмета няма да се краде.За какво се натиска да става кмет-че много сте му симпатични ли .Ако вярвате на това,трябва да сте големи балъци.Както е в поговорката -ДАЙ НА СЕЛЯНИНА ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА.

Много сте прости
Много ограничено и просто мислене имате ,типично като селяни !!!Ако си мислете ,че като е Гърков няма да краде ,жестоко се лъжете !!!!Плюсовете на Жабов са ,че е достъпен за обществото т.е искам да кажа ,че може спокойно да се говори с него ,не е надут и е много земен !!!Да Ви видя ,ако е Гърков дали ще е така ....половината от Общината ще летят и тогава ,и връзки няма да ги оправят !Бил крал ,те другите спяха и си взимаха само 1500лв заплата !А до колкото на общинските съветници от Герб -Просто бледнеят другите пред г-н Динко Цъцаров ;)За деугите коментар нямам ,изпята песен са !

Sciatica
Дайте шанс на умния човек , на интелигентния , а не на арогатния простак който загроби това градче.Сигурен съм ,че има достатъчно трезвомислещи хора!

Не разбирам
Какъв натиск , какви заплахи?


"нашият си град"...добре ще е лека-полека да се променя нагласата в посока на това, че в някои случай говорим за ОБЩИНА Средец, т.е. че градът е само административен център, а ИМА и села наоколо. Макар че...да, властта по селата не ходи, освен ако няма личен интерес. Сега заявката е по-различна обаче. Да видим.

Искаме промяна!
Жабов и свита,вън!


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9517 пъти