Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


Да дишаме свободно

Интересно, от три дни в Средец се диша по-свободно. Незнаем как е в селата, но тук в града е така. Не е от въздуха, по скоро в настроението на хората. Едни приветливи, усмихнати.Сигурно защото отмина първия тур.Сблъсъка на 11 листи в общината, май им дойде в повечко на хората. А и всеки мераклия за съветник от 101-те  кандидати сигурно е положил усилия малко или повече да привлече на своя страна преференциален вот. За тези от властовия състав и бизнеса няма да говорим. Те е ясно , че са ползвали „интелекта” и „знанията”, както и подходящи финикийски знаци за реализация на своята цел. Но за другите нашите искрени адмирации.Вече 17-те съветника са определени.

 Сега обаче иде реч за основната промяна. А промяната в община Средец  както се казва е необходима като въздуха и водата за всяко живо същество.Жабонясването и застоялата вода в блатото е само източник  на бацили и инфекции. Преди двадесет години в Средец се случи същото. Тогава една партия мастодонт печелеше избори след избори от първи тур. Но през 1999 година хората на община Средец се вдигнаха и смениха водата в казанчето. И тогава никой не говореше за партии. Една коалиция от 7 малки формации победи мастодонтта БСП . Сега е същото. 

Щом Живко Гърков излезе на балотаж значи отново хората спират да се интересуват от партии. Сега вече има можещи и неможещи. И ако погледнем в ученическите и студенски години на  двамата кандидати какво ще видим? Инж. Гърков е отличник, а инж.Жабов е двойкаджия.

Е, искаме ли да ни управляват още двойкаджиите ? И зад кого ще застанем на контролното в неделя.

Щото ако и сами неможем, то поне да препишем за бъдещето си от отличника !!!

 

И накрая едно съобщение :

Инж.Живко Гърков и инж.Иван Кичев

  Канят жителите на община Средец да присъстват на предизборна среща

на 31.10..2019г. / четвъртък / от 18.00 часа

в Народно Читалище „ Пробуда 1897 ” гр.Средец

 

Дата: 30.10.2019г.

 видяно 55573 пъти
назад

Коментари

Съвестен гражданин
Не може един пенсионир който има претенции за кметския стол и който има притенции че иска да върни младия народ и да отваря работни места да говори че ще закрива предприятия създадени от общината и че ще изсели един автобус общинари. Той знае ли колко млади хора работят в тези предприятие? Той досеща ли се че тези млади хора ще изчезнат от града? А седнал да говори че иска да задържи младите. Още не е седнал на кметския стол и запжчна да уволнява и закрива. Срам и позор за тжзи човик. Гова идиощина. Гърков вземи си зарови някъде простата и голяма глава. У у у у. Дано нямаш това щастие да седнеш на кметския стол.

спики жабов
жена ти ли нареди да нападнете сайта и да пускате гнусотии. Умна патка е . Даже най-умната. умна ама патка

Отвратен
За 1 месец то не бяха къде тайни, къде явни договорки с ГЕРБ, със СДС, с АБВ, с БСП... То не бяха жалби, доноси, удави се в злобата си! Какво не прави манията за власт... Тук наистина Гърков е отличник!

До долния
Напротив на първи тур подкрепих Гърков но сега ми падна много в очите. Мушенник и гъзолизец е голям.

До долния
Оди се отпери. Ти си от ония, които нито на 27.10, нито сега на 3.11 ще гласуват за Гърков.

Средец
Само заради това че БСП подкрепя СДС аз няма да гласувам за Гърков. Всички сте предатили и господ рано или късно ще ви го върне.

Родолюбец
Само едно ще ви кажа, че ако се доверите на този некадърник, интригант и лизач защото в момента това прави лиже гъза на Кичев ще си вкарате голям ама голям автогол. Това е човек който иска с лъжи и интриги да седне на кметският стол. Този пардухъл този дебелак е кадърен до там че с лека ръка да разруши всичко което е създадено преди 8 год. Как може БСП да подкрепи СДС никъде го няма това. Но явно Гърков е обещал знатни позиций за да стане. Боже боже докъде доживяхме да стигнем.

Журналиста
Статията кърти..хехе >Инж. Гърков е отличник, а инж.Жабов е двойкаджия.< :) :)

до долния
Не царуването,а робуването на жабата свърши. Роб на ГЕРП,на парите, на лъжите. Да си събира крушите и да не се мярка повече!

царуването
на жабока свърши

долни тролчета
време е да ви изритаме от топлите столчета

някой
е дал нареждане гербери да пишат и да правят нескопосани опити да създават интриги при Гърков.Няма да се получи.Интелекта не позволява на простаците да го подлъжат

ма смисъл
той ще стане кмет и глупака ще си ти

Най добрия избор
Подкрепете 43

Ааа
Голям глупак излезе Гърков. Циганина стана съветник а той не. Повече какво да говорим. Има ли смисъл.

Стела
Живко ще изметем боклука.

Само факти
Кажи сега, не е ли вярно, че Гърков, който използва СДС за партия носител се целува с циганите и с БСП...този е готов на абсолютно всичко за власт и слава...тотален шизофреник. Хората за съветник не го искат, той за кмет се точи

Справедливост
Вижте сега ръсите глупост след глупост защото виждате КРАЯ. Като падне Жабов и вие ще умрете от глад гадинки такива. Сега му ближете задника. Като дойде друг пак така ще правите защото освен това друго не можете. И ако трябва да сме честни не сте постигнали нищо сами в този си лизачески живот. Докато продължавате така,вечно ще сте до нечий задник с изплезен език. Но това не е най-лошото. Най-лошото е че по този начин учите и децата си да са като вас. Докато не започнете да се радвате на успехите на другите и да се стремите да направите нещо без чужда помощ и без подаяния вечно ще си останете ДРЕБНИ ДУШИЦИ.

Мирчо
Гърков що искаш да ни буташ къщите бе долно копеле. Той каза че всички незаконни къщи ще ги бутни ако не си ги узаконим. А откъде пари. И тока щял да ни спре. Ние да не сме животни бе. А иначе идваш в махалата да копуваш гласове. Долно копеле. Мръсник.

Доло Гърков
Какъв отличник е този глупак бе. Та той като говори и фърка. Нека каже как е станал на времето директор на пожарната. Неща каже колко пъти са искали да го уволняват и все саго спасявали. Та той се натиска общината да оправя. Нали иска да инвестира в града ли иска да разкрива работни места, а същевременно иска и да закрива предприятия създадени по време на Жабов. Той не е седнал на стола и започна да уволнява и закрива. Това ли е което народа иска. Защо не каже как ще упралява с опозицията като там имат мнозинсво. Как ще му минават докладните записки. Нека излезе и каже. Как с лека ръка иска да затрие всичко което 8 год е градено и продължава да се гради. Що за простотия е това. Защо не каже какви лидерски места е обещал но БСП само и само да го подкрепят. И още много други неща който мисли да направи. Това ли ще му е управлението. Бил отличник и кво от това. Един пенсионер с под 1500 лв пенсия иска да седне на кметския стол и още да лапа. А всички пенсионери щял да ги изсели от общината. Ами ти какво ще правиш там бе мишко. Как не те е срам, как не ти е неудобно. Старите комунисти ако знаят какво става БСП да подкрепи СДС ще се обърнат в гробовете си още веднъж. Обеколи всички партий да пробваш да станеш кмет но не ставаш ти самият не СТАВАШ. Един пожарникар не каза хубава дума за теб. Всичките се радваха като се пенсионира. Бил отличник чиста МИШКА си Гърков чиста.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9347 пъти