Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


ПРЕДСТОИ РАБОТНА СЕСИЯ

В съботния ден на 21.09.2019г. Общински съвет Средец се събра за традиционната си празнична сесия по случай градския празник. А непосредствено след тридневната почивка предстои да се събере за 49-то си заседание. Този път работната сесия няма да е в обичайната последна сряда на месеца, а във вторник 24.09.2019г. от 9,30ч. Традиционната за работно заседание и омразна за кмета, точка ‘’Питания’’ отсъства от предварителния дневен ред на публикуваната покана.  Може би, защото г-н Жабов е вече в ефективна предизборна кампания и не му се занимава с ‘’глупости’’, или просто на съветниците им е писнало да задават въпроси без отговори.

Предвид това дневният ред е максимално кратък, от само две точки. И двете са със сходна проблематика и касаят обекти само в едно землище - градското. В едната ще се разглежда допускане за изработване на ПУП за склад за дърва в местността ‘’Кръста’’, а в другата ще се приеме изработен вече ПУП за трасе на външен водопровод към животновъден обект в местност ‘’Новата воденица’’.

Дали това ще е последната работна сесия за този мандат е под въпрос? Все пак настоящия Общинският съвет е действащ до заклеването на следващия и ако се наложи ще бъде свикан за да изпълни възникнал обществен ангажимент. След броени дни ще станат известни кандидат-съветническите листи и самите кандидатури за кмет на община и кметове на села. Най-големите изненади вероятно ще са в листата на ГЕРБ, в която кмета Жабов сменя старите неудобни съветници като носни кърпички за еднократна употреба.

 

Дотогава Весели Празници!

 

Средко Нашев

 

Дата: 22.09.2019 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55576 пъти
назад

Коментари

запознат
Едната докладна е за да оправят една далавера на Вальо Джингибито.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9346 пъти