Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

НовиниБРАВО, БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА !!!

Обикновено не пишем за спорт или ако го направим е за местни успехи.Тази нощ обаче няма как да не се гордеем, че сме българи.Несъмнено повод дадоха двама наши сънародници – Тервел Пулев и Григор Димитров.Първият има вече шест поредни победи в професионалния бокс,тежка категория, а тази вечер шестата беше най.бързата.На Тервел му бяха необходими по-малко от минута и 30 секунди да приключи мача с нокаут срещу Михаил Куцешвили и то в първия рунд.Боксовата зала в Берлин бурно аплодира българина.А какво да кажем за мача на Григор Димитров-Джак Сок – уникален.След като загуби първия сет с 4-6, Григор Димитров се преобрази следващите два сета и с 6-0 и 6-3 успя да стигне до финала утре. Там изненадващо няма да срещне  Роджър Федерер, който отпадна, а отново ще премери сили с Давид Гофен. Нека припомним, че независимо от предишния сблъсък на Гофен срещу Гришо, където нашият го прегази с 6-0 и 6-2, то белгиецът победи двамата най-големи в тениса-Надал и Федерер.Нека пожелаем успех  на Григор утре на финала  и като забавление да припомним с това кратко видео победата на Григор Димитров срещу Джак Сок през 2014година, когато нашия тенисист направи нещо невиждано в света на тениса, а именно два поредни хотшот удара.

 

 

 

 

18.11.2017г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 видяно 55570 пъти
назад

Коментари


За балтон незнам ама

Бивш грудовски футболист
Страшен вратар беше кмета. Балтон да му хвърлиш- и него ще изтърве. И управлението му също като вратарството му.

Запознат
Втрещения, явно си младеж още и не знаеш. Жабата навремето беше вратар на Странджа Грудово. И Цъцара поритваше в отбора като ученик. С две думи - футболисти ни водят нас в общината. Към светли бъднини.

Втрещен
Кметът- спортист? Ай сиктир!!! Жабов ако е спортист...аз съм Уелския принц. Освен ако спорта е крадене. Там е със сигурност е олимпийски шампион!

деятел
Бравооооо! Цялата средецка спортна общественост се радва. Начело с кмета. нали и той беше спортист!

Бесния
Браво!

Гришасахме
Гришо победи и спечели турнира.Ти що не се радваш или му завиждаш на парите.Той ги изкарва с талант и работа,а други с лъжи и измами.

въх
и тука гришясахте, да не стане да се плезите, като смокчето след нокаута-"продължааме напред, ний сме българи"


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9340 пъти