Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Обзор


ПРАЗНИЧЕН ОБЗОР – месец ЮНИ

   Здравейте! Пак съм аз,  дядо ви Ставри, дългогодишен любител на чашката . Тук съм да ви запозная с новите възможности за алкохолни подвизи чрез месечния „хороскоп” за ЮНИ. Някои ще кажат, че това е време за няколко каси биричка, още повече, че се задава европейското по футбол, но аз съм категоричен. Нека се концентрираме върху концентратите. Какво имаме за юни? Докато се нагласим и то месеца изтекъл. Ето на,  вече изтървахте вчера 6.06.2016г. /дяволското еврейско число с 3 шестици/, а именно националния празник на Швеция. Но бай Ставри не пропусна, то не бяха шведски маси, шведски „тройки”, „инструментът” ми бе като   от шведска стомана, но за жалост се оказа, че последното е само сън. Днес, 7.06. глътка въздух и утре 08.06. отворете душата като безкраен океан и със същата мерна единица отпразнувайте Световния ден на Океаните. Ако на 16.06. жена ви по погрешка роди африканче, тук изневяра няма. Просто е Световния ден на африканските деца.Желателно е в този ден да пиете докато пред очите ви стане тъмно, в съзвучие с цвета на кожата на детето. На 17.06. да преодолеем Световния ден на сушата ,като се наквасим здраво. Идва 19.06, Световния ден на дарителя, дарете пълна запушена мивка със ситно смляна от стомашни сокове храна след принудителна индулгенция в тоалетната. Ясно е от само себе си, че след тази сцена, жена ви на следващия ден 20.06., ще ви третира като бежанец,  в Международния ден на бежанците. Не се предавайте лесно, на 23.06. в Международния олимпийски ден, поставете нов олимпийски рекорд в своята пияческа кариера. Продължете да изтезавате вътрешните си органи на 26.06. , в Международния ден в подкрепа на жертвите на изтезания. Пожелавам ви на 27.06. в Световния ден на риболова да закачите на въдицата не празна бутилка с писмо, а най-старото и скъпо бургундско вино  Henri Jayer Richebourg Grand Cru. Едно лятно къпане на 29.06. за изтрезняване в студените води на Дунава, би бил чудесен завършек заедно с Празника на река Дунав. НАЗДРАВЕ !

 

 видяно 69381 пъти
назад

Коментари

Gabriel Lofterhouse
Aloha, it turned out to be a very fine adventure for me personally when I dropped by at your website. I just wanted to commend you on the superb quality of the work youve undertaken here and also to wish you bon chance with it as you grow over the coming weeks. It definitely was a great experience to check out your web site and I shall naturally be dropping by over and over again to find out just how youre getting on. Thanks and hopefully I will no doubt see you here shortly - Gabriel Lofterhouse

S.O.S Средец
Читателю, благодарим за загрижеността и желанието да ни помогнете в ориентирането, но все пак правото за вземане на решение е наше. Ако сте забелязали, елементи на шарж има и в други наши публикации, дори в новините. С удоволствие бихме се възползвали от ваши бъдещи съвети, стига да са добронамерени, затова приемете и един наш. Не е изключена оптичната измама, ако спазвате стриктно съветите на дядо Ставри. С уважение !!!


"...Тъй като това е само препоръка на екипа, който няма контрол над интелекта и възпитанието на коментиращите, нека изборът на поведение се направи от всеки потребител.S.O.S Средец не носи отговорност за коментарите, а само за публикуваните материали ..." ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ ЕКИПЪТ НА S.O.S Средец, НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ, НЕ САМО КЪМ "ИНТЕЛЕКТА И ВЪЗПИТАНИЕТО" НА КОМЕНТИРАЩИТЕ, НО И КЪМ РАЗПОЗНАВАНЕТО НА РУБРИКИТЕ "ОБЗОР", НОВИНИ" И "ШАРЖ". ТОЗИ "ОБЗОР" ДОСТА ПРИЛИЧА НА ШАРЖ, НО ТОВА МОЖЕ И ДА Е ПРОСТО ОПТИЧНА ИЗМАМА. :)

S.O.S Средец
Екипът на S.O.S Средец предоставя на своите читатели възможността за свободно изразяване на мнение чрез анонимни коментари, но призовава пишещите да свеждат мнението си до конкретно поставения проблем. Целта ни е да предоставим условия за широка, масова дискусия, свързана с наболелите въпроси на обществото ни, а не да замеряме с хули и опетняваме конкретна личност. Тъй като това е само препоръка на екипа, който няма контрол над интелекта и възпитанието на коментиращите, нека изборът на поведение се направи от всеки потребител.S.O.S Средец не носи отговорност за коментарите, а само за публикуваните материали


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 9517 пъти