Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор


Извънредна новина :

Извънредна новина за всички жители на община Средец : 

инж.Иван Жабов подал оставка току що от кметското място. Преди това, обаче е уволнил управителя на ОБЧ Иван Димов, зам кметицата Дамбулова и пиар ескперта Петя Пеева. Оставката е факт с дата: 01.04.2020 г. 

Честито !  

 

Каква е разликата между СТРЕС и ШОК?

1. Качвате в колата си красива стопаджийка. Карате, говорите си и изведнъж тя припада.
Вие, естествено, я откарвате в болница - ето това е СТРЕС!
2. В болницата ви съобщават, че девойката е бременна и ви поздравяват в бъдещото бащинство.
Вие обяснявате, че сте я срещнали едва преди час, но пък тя продължава да настоява, че бащата сте вие.
Това е голям СТРЕС!
3. Вие изисквате ДНК тест за бащинство. Правят ви го. Лекарят ви вика настрани и ви съобщава, че вие определено не може да сте бащата, понеже се оказало, че сте безплоден.
Тази новина предизвиква известен СТРЕС, но смесен с леко облекчение.
4. По пътя към дома си спомняте, че там ви чакат вашите три деца...
Ето това е ИСТИНСКИ ШОК!

 

Седял един при приятеля си стоматолог и си говорили с него, когато по едно време жената на стоматолога му се обадила... и онзи, след като затворил, се обърнал към приятеля си и му казал: - Приятел,виж сега! Трябва да изляза за 10-15 минути, но чакам да ми докарат едно много скъпо и важно за работата ми оборудване, та би ли останал за малко... да не би пък точно за беля през това време да вземат и да го докарат? Тъкмо излязъл зъболекаря... и в кабинета му нахлула една засукана възрастна жена... със силно подута буза... и още от вратата изревала на един дъх: - Докторе, вади го тоя пусти зъб бързо!!! Взела съм упойка... а ето ти и 500 лева... само го вади веднага, че така повече не се живее!!! Нашия понечил да каже, че не е зъболекаря, но бързите 500 лева надделяли над благоразумието... и той грабнал клещите. Жената седнала, отворила уста... и пича със замах и затворени очи дръпнал яко зъба, при което жената изревала и избягала от кабинета. Докато се опомни какво е станало, пред кабинета спрял черен хамър от който слязъл огромен мъжага. Съдейки по ниското му чело и дебелия врат се подразбирало, че принадлежи към оная част от обществото... именувана от всички като "мутри". В мозъка на "мнимият зъболекар" сякаш просветнал надпис "Неприятности"... и докато се осъзнае, мутрата нахълтал в кабинета... и още от вратата изръмжал: - Ти ли вади зъб на една жена те сега??? Мъжът загубил говор и картина... и само олигофренски измучал: - Н-н-н-нъ-н.... Горилата го тупнал по гърба, при което земното притегляне сякаш се учетворило... и му пъхнал пачка евро в ръката... след което се почесал по дебелият врат... и си свалил часовника (златен Ролекс)... и хващайки ръката му, го закопчал на китката. Виждайки, че ония го гледа ошашавен, бабанката му казал: - Прав си! Малко е! Свалил си и четирите си златни ланци (малко по-тънки от бебешка ръка) и му ги наденал с замах на врата, при което мъжът се привел от тежестта им... а очите му станали като циците на поп-фолк певица. - З-з-з-защо??? - едвам успял да промълви нашия герой. - Как защо, бе??? От днес ти си ми брат... даже си ми по-близък... Ми ти си взел, че си откъснал езика на тъщата, бе..

 

 

Какво харесваш в мен?

- Дупето ти!

- Нее, имах предвид от характера?

- Ми, че даваш да го пляскам...

 

 

 видяно 1425 пъти
назад

Коментари


Последно! Загорски или Минчев е новият директор ОБЧ? Май нито единия, нито другия! А е гейчото на черното Пипи.

дамбулова
Аз не съм уволнена,защо ме омаскарихте?

Стоянка
Хахаха Бог си знае работата


Това вярно ли е или заради 1ви Април го побликувахте

запознат
Няма майтап за доматя! Нищо, че е първи април! Подал оставка по "лични причини". Дали е приета оставката и кой трябва да я приеме ще се разбере след време! А дали я е подал доброволно или е бил посъветван...също ще се разбере след време!

сериозна ли си ?
Аз чух че Иван Димов Доматов направил дарение за корона вируса - къщата за гости я дал на многолюдно ромско семейство а той отишъл да живее в махалата.

Юлий цезар
Домата да подаде оставка? Това сигурно е новина пусната от Божидар Загорски или Минчев.на тях задължително трябва да се вярва особено на 1 април

Сериозно
Бъзикате се есоеси, но за едно сте ударили в десятката.За Ванко Доматов.Не знам доброволно, или доброзорно, но си е подал оставката.Де и другото да беше вярно …… !


Ама как сте ги нацелили, точно по правата, удари единия, че да падне другия или по точно “От глупав, по-глупав”! Доскоро не бях виждал едно след друго творенията на тази пи арка, но като я видях какви ги пише в Община Средец, та да я цитирам освен, че пак ще е така, тя пак ще си остане доста глупава освен в писането, най вероятно и в живота...


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 911 пъти