Електронен журнал за публицистика, сатира и обзор

Новини


СЪОБЩЕНИЕ: Предстояща общинска сесия м. Април

Последната сряда на месеца, 26.04.2017г. ще се проведе деветнадесетото по ред заседание на Общински Съвет Средец за мандата 2015-2019г. Обявения дневен ред е от 14 точки, в това число точка Питания. Две от точките визират Общинската Болница. В едната ще се приеме годишния отчет за дейността на МБАЛ-Средец за 2016г. Във втората ще бъде проведен избор на нов Управител на Болницата, на който ще се възложи управлението на общинското дружество. Съгласно правилата на конкурса, избраната/втора по ред/ тричленна комисия от двамата общински сътветници инж. Румен Чанков и инж.Живко Гърков, и представителя на РЗИ/бившето РЦЗ/ ще оповестят класирането, по което Общинския Съвет като Принципал ще се произнесе с гласуване. Поради проявения значителен читателски интерес в написаните по темата коментари, обръщаме специално внимание, че макар комисията да е била длъжна да приключи работата си в тридневен срок след събеседването и да внесе протокола от работата си в деловодството на Общинския Съвет, в този случай липсва задължението за публикуване на резултатите. Сроковете за оповестяване започват да текат след сесията. Другите годишни отчети, които ще обсъжда съвета в тази сесия са на Медицинския Център и обявеното в процедура по ликвидация общинско дружество БКС-ЕООД Средец. Да си пожелаем неговата съдба да не бъде последвана от Болницата и Медицинския Център. Буди леко недоумение факта, че въпросните отчети ще се обсъждат и гласуват след Отчета на Бюджет-2016г., приет без забележки на предната сесия. Ще се обсъждат и два Проекта по Програми, отдаване под наем, продажби и предшестващи продажбите прехвърляния на имоти от публична в частна общинска собственост. Прави добро впечатление, че на тази сесия дялът на отдаването под наем е по-висок от този на продажбите. Може би нащия градоначалник си е взел поука от изявлението в началото на годината на кмета на Община Камено, който се обяви категорично против продажбата на общинска собственост като средство за пълнене на хазната.Но нека не сме и прекалени оптимисти, бъдещето ще покаже. А и този дневен ред е предварителен, окончателния ще се разбере, както  е обичайната практика в деня на сесията. На тези от вас, проявяващи интерес към обсъжданите теми ще напомним, че входа е свободен. Ако някой отдавна не е виждал градоначалника и желае да си опресни спомените, по-добре да не си прави труда да присъства. Него вероятно ще го няма, което също е обичайна практика.

 19.04.2017г.видяно 1148 пъти
назад

Коментари


Няма толкова пари и акъл-много го надценихте!Всички го видяха колко е жалък.


Второ действие няма да има.Цъцаров ще ги купи.И после ще ги продаде без да се усетят

!!!!!
Финито на първо действие на комедията.

......
Финита ла комедия.


Добрия възпитан интелигентен хубавец дънеше колегите си в пощата.Какво друго да очаквате от него и в политиката.Същото!

фюрера
Не закачайте Ангелов.Той си е навил на мастрафа и му дреме кой ще пада или ще става.Каквото и да стане,който и да стане пак ще му клекне

алчни и продажни
Алчните и продажни хора като Ангел Ангелов и Кмета Жабов го защитават.На кого служи Цъцаров?На богатите и властните и затова го пазят.Вече година и половина не смее да се изкашля без да ги попита дали разрешават.


В политиката 2 и 2 не винаги е 4. Така че не търси логика.

Минка
Ми що не си го вземеш е вас като толкова много го харесваш


Каквото и да пишете и съчинявате,колкото и да плюете и лъжете Средец си е малък град и всички се познаваме.Динко си е добър,възпитан и интелигентен мъж,от малкото останали в Общината.Нормално е да предизвиква злоба и завист...Но да се надяваме,че ще се вразумят и няма да се оставят да бъдат манипулирани от алчни и продажни хора.Успех.

21212
Всички вършат работата на кмета ,защото всички са зависими за нещо .За какво се питате всички .За пари и далавери.Как цялата опозиция гласува за искането на Танчев за управител на болницата .Представете си с какво са зависими от кмета Гърков Чанков .Гласували така ,защото били много претиснати и нямало как .Не ги ли е страм Ние ги избираме да мислят за нас а те така са се групирали за лична облага ,че заслужават метлата .Не само Цъцъров да махат ами всички да си отиват ,Цъцъров предаде СЕК ,изгони Палова ,Напусна работа ,ама опъна 6 заплати и си помисли че ще се пенсионира като председател на Общинския съвет .Само ,че забрави ,че оня от горе гледа и всеки си го получава ,когато най не го очаква.Много ще е горещо на сесията .Единият плаче,другият ще ги съди .Кмета е на ход .КМЕТЕ ,ВИЕ ГРАДОНАЧАЛНИК НА НАС ЛИ СТЕ ИЛИ НА СЪВЕТНИЦИТЕ? ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ ,ЧЕ ВИЖ И ВАС НАРОЧИЛИ ЗА МАХАНЕ .МАХАЙ ТАНЧЕВ И БАРСАЛАТА ,ЧЕ НЕ ТИ МИСЛЯТ ДОБРОТО !!!!!Хайде успех Кмете на сесията !


Не сващаш защото няма такава логика.Жабов и Ангел пазят Цъцара,нали затова опозицията се опитва да го свали.Тези двамата редовно си бършат обувките в Фичето,ама пачавра леле не хваща

?
Едно само не разбрах, как така опозицията върши работа на кмета и барсалата, не схващам логиката ви...

Другари опозиционери
Цуцарчето се е снабдил с извънземна помощ.Лично Далай Лама, гуруто на грудовската политика му е обещал подкрепа.Апостолът е бил подсилен с агнешко бутче и дробсърмичка.За след това ще получи теленце сукалче и дойната крава майка.Ако не наддадете навреме ще духате супата.Млад надървен бик може и да му свърши работа и да обърне навреме резбата. Успех!


Диче не плачи ,а си търси работа в цялата схема е Жабов не му вярвай


Ангелов нарежда на Жабов Хахахах този те е купил и продал няколко пъти


Кмете стана смешен с това напъване за Карабаджаков ясно е ,че си взел пари спри се бе излагаш се !


Жабов стана подлога на Ангел много жалко ,а се пънеше едно време на тези мести бизнесменчета!!!

смях
Сериозно ли Дора,Шкумбата май ще излезе по умен.Ще изпързаля барсалите...ха ха ха

до несменяемият
Искам да се ключа и аз до последния.Сигурно си отгледано в епруветка малко нищожно герберче от общината което по цял ден лиже задника на шефа си.Да ти съобщя една новина.Всички кметове се мислят за несменяеми,твоят също. Тошко Пройков още не може да повярва че твоя слабоумник Жабов стана кмет.Едно си прав/а нашите хора гласуват за простаци затова умен и красив мъж като Цъцаров не може да стане кмет.


Тези работи ги разправяй на майка си.Кмет ще стане друг път.Някой помни ли вече предишните председатели.Помнят се само кметовете.Колелиев,Ненчев,Пройков,Жабов.Някой може ли да ми изброи имената поне на пет съветника.А Жабов е несменяем.

до всички
Цъцаров няма падане!Подкрепят го и Жабов и Ангелов и целия ГЕРБ!Къде сте тръгнали будали?Той ще е новия кмет


По закон най възрастния общ. Съветник ще заеме временно поста председател. И това е Тодорка георгиева. От ГЕРБ.

Бургас
Жабови използват хората и после им бият шута. Само алчни за пари и власт им слугуват ама рано или късно са аут. От първия мандат до сега вижте колко хора ги няма. И трябва да си малоумник да му вярваш и да му целуваш дебелия задник временно да си добре. Честито на поредния глупак. Цъцара.


Жабов : Самозабравил се човек , алчен и жаден за още власт , корумпиран и не чак толкова умен /да не кажа направо прост / жена му го води за носа


ГЕРБ Бургас са дали зелена светлина .


Жабов знае ,че Динко иска да става кмет и това е негова стратегия


Кмете дано си на сесията и ли пак ще избягаш ..., като всеки път


Динко ако имаше малко акъл това нямаше да стане ,но и ти се продаде на Жабов и Ангелов


Браво само така не може това да продължава РЕВИЗИЯ на всичко

Мария
Пеева мисли стратегия ,че и твоито време идва


Цъцара реве като момиче ,а бе ти да не си женен за общината ! Така е като прикриваш далаверите на дебелия. бахур

Смях
Жабов е в нещата на играта тъпаци

Запознат
На място е.Нищо ново...и тогава и сега режисьорите са едни и същи,учудващото е как никой не помни и не си взима поука.Тогава тези които свършиха мръсната работа бяха изиграни..и сега ще е така

Димитров
Всичко се връща на тоя свят. На Полова как и беше А ? Цъцаров ти я игра тая игра. И с какви очи сега молиш не знам. Това мъж на място ли е ?

Средец
Незнам народа ли е прост или на някой му отърва да вменява че Пей е фактор с пари и влияние за всичко. Няма и мозък за задкулисие. Много сте далече от истината. А това че опозицията използва момента Браво. Нали затова е опозиция. А уж я нямало. Има стратегия: разделяй и владей. В политиката няма съжаление. Ти си ми мил ама аз съм си по мил. А за Тодорка георгиева тя е избрана и равна със всеки един от другите. И точно в това му е грешката на Цъцара че се смята за по умен и велик от всеки друг. Безсрочен трудов договор като председател на ОС няма мойто момче. Политиката не е професия. Май наистина си се взел на сериозно и си забравил от къде си тръгнал. Приземи се Не Си Самолет.

И.Т.
И сега какво излезе,че Гърков и Яшката играят играта на Пею или може би Жабов??..Ейй прости глигани един нормален човек има в този и съвет и те ще го махнат...и кой представете си..Барсалата...пак ще се прочуем,тези от ГЕРБ спят ли? Да я махат Тодорка веднага..

Иван Стоянов
Не е Пею. Друга е играта . Кампания за местни избори почна а в ГЕРБ мераклии за кмет много. Така се прави . Чистиш .

средец
Барсалите + "патриотите" в действие СРАМ....


Кой е този пею . трябва да е много богат и влиятелен . Да си купиш повече от половината съветници .чудна работа. Май в дъното стои ГЕРБ.

666666
До Бургас Втора точка И ако знаете за кого се лобира ще Ви стане тъжно и смешно .Майката на ПЕЮ-мед сестра Тодорка !Всички съветници са длъжници на нея е на сина и и ще я изберат Да Ви е честито граждани на Средец !

Бургас
Коя точка е свалянето на пощаджията. 2 дни реве и се моли как п...на всички да го оставят на работа. Ламтене за власт и пари. Тоя не разбра не никой не взема на сериозно първо предатели после подлоги и те си отиват без съжаление.


Ако желаете да напишете коментар, попълнете полетатаИме
Коментар
Въведете кода


видяно по ип 758 пъти